Κάτι παραπάνω από φήμες για τo Alfa Romeo 6C;

Post date:

Author:

Category:

Alfa romeo 6C

 

Οι ψίθυροι στους διαδρόμους της αυτοκίνησης λένε πως το εντυπωσιακό αυτό coupe θα είναι στις εκθέσεις της Alfa Romeo σε δύο χρόνια από τώρα

Σύμφωνα με το DriveTribe, κάποιο ιδιαίτερα έμπιστο πρόσωπο που είναι σε στενή επαφή με τα διοικητικά της Alfa Romeo διέρρευσε την πληροφορία πως ένα πισωκίνητο coupe με τον κωδικό 6C (που είναι σε νοητή συνέχεια με τo 8C που είχαμε κάποτε οδηγήσει στην πίστα της Alfa Romeo, στο Balocco αλλά και ένα κλικ πάνω από τo 4C) έχει πάρει ήδη την επίσημη έγκριση και είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί, πιθανόν αρχικά ως concept, και στη συνέχεια να ”βγει” στην αγορά.

 

Όπως συνηθίζει η Alfa, δεν έχει προβεί σε κάποια επιβεβαίωση για τη φημολογία αλλά μένει να φανεί η εξέλιξη του project. Η κατηγορία χρειάζεται και άλλους ”παίκτες”, πόσο μάλλον μια ανθηρή Alfa πoυ να μπορέσει να σταθεί οριστικά και με υγιή οικονομικά μεγέθη απέναντι στο σύγχρονο πολύπλευρο ανταγωνισμό.

 

Alfa romeo 6C

 

 

Tα θεωρητικά, ακόμα, specs δεν μιλούν για το σασί του Giulia αλλά μια πιο κόμπακτ εκδοχή του πλαισίου του Maserati Alfieri που θα τεθεί αντιμέτωπο με τα Porsche 911 και Jaguar F-Type.

Illustration: AutoExpress

 

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει