Πώς είναι να πλαγιολισθαίνεις με μια Alfa Romeo GTA;

Post date:

Author:

Category:

Η Alfa Romeo GTA-R 290 του γνωστού βρετανικού οίκου βελτίωης Alfaholics στα χέρια του Chris Harris, στην πίστα. Φαίνεται πως έχει fun

Οι Alfaholics είναι, ουσιαστικά, δυο Βρετανοί που διατηρούν έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους οίκους συντήρησης, αγωνιστικής υποστήριξης και αναπαλαίωσης για κλασικές Alfa.

Eν προκειμένω, το βρετανικό Top Gear »έβαλε χέρι» σε ένα απ΄τα κοσμήματα του οίκου, τη GTA-R 290, που ξεκίνησε κάποτε τη ζωή της σαν μια Junior 1.300 κυβικών, του ’67. Σήμερα, αποδίδει ισχύ 240 ίππων απ’ το τετρακύλινδρο σύνολο των 2.3 λίτρων στα μόλις 830 kg. 

Ή αλλιώς, η oδήγηση σε μια απ΄τις πιο ανόθευτες μορφές της.

#Διάβασέ το: Αλκοολίκι στους Alfaholics

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»