Τι λείπει από τις νέες Giulia και Stelvio Nring; (video)

Post date:

Author:

Category:

Μόλις 108 «κομμάτια» προορίζεται να παραχθούν για τις ειδικές εκδόσεις Nring των Alfa Romeo Giulia και Stelvio – εννοείται με Quadrifoglio «σωθικά». Αυτό είναι το video που «ανέβηκε» πριν μερικές ώρες. Aν και θα περιμέναμε κάτι περισσότερο

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η Giulia Quadrifoglio NRING δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει κάθε λάτρη της αυτοκίνησης, εμπνεύστηκε από το ρεκόρ στην αντίστοιχη κατηγορία στη θρυλική πίστα της Γερμανίας και θα αποτελεί ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι για τη συλλογή κάθε συλλέκτη. Διατίθεται σε μια συλλεκτική έκδοση, με ειδικό φινίρισμα που τονίζει το κομψό, σπορ στυλ της σχεδίασής της. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αντίστοιχη Stelvio Quadrifoglio».

Και στις δύο περιπτώσεις, μπορεί ο V6 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας να αρκεί σε επίπεδο επιδόσεων και γυρολογίου αλλά θα περιμέναμε κάτι επιπλέον σε επίπεδο μηχανολογικών ιδιαιτεροτήτων, ως σασί ή μείωση βάρους, για τις εκδόσεις Nring και όχι απλώς διακοσμητικού ύφους με καλαίσθητες, είναι αλήθεια, επεμβάσεις.

Για την ιστορία, τα 108 τεμάχια παραπέμπουν στα ισόποσα χρόνια εκ καταβολής Alfa Romeo που συμπληρώνονται φέτος.

alfa-romeo-nring-giulia-4drivers.gr

Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικές εκδόσεις Nring είναι ένα νέο κεφάλαιο πρσέλκυσης πιστών με αφορμή τα ρεκόρ των συγκεκριμένων αυτοκινήτων στην πίστα του Nürburgring

Δείτε το video που «ανέβασε» η Alfa Romeo USA στο επίσημο κανάλι της. 

Photo: alfa romeo.com 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει