Το επόμενο Audi TT θα είναι τετράθυρο

Post date:

Author:

Category:

Audi TT-2020-4drivers.gr

Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που ξέρουμε το Audi TT ως δίθυρο coupe. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον αντικαταστάτη του να είναι με τέσσερις πόρτες και διαφορετική προσέγγιση

Η νέα έκδοση του Audi TT, η οποία αναμένεται το 2020, θα αλλάξει κατεύθυνση σε σχέση με τη γνώριμη εικόνα που έχουμε τα τελευταια είκοσι χρόνια. Όπως υποστηρίζει το βρετανικό Auto Express, έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως για για ένα τετράθυρο coupe, με σαφώς μεγαλύτερους χώρους, αυξημένο μεταξόνιο και περισσότερη πρακτικότητα. Παρότι επισήμως η Audi αρνείται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Εικόνα από το άμεσο μέλλον. Το Audi TT Sportback και ΤΤ Offroad Concept. Έρχονται σε λιγότερο από δύο χρόνια αλλάζοντας το Audi TT όπως το ξέραμε

Την πρώτη νύξη για την αλλαγή φιλοσοφίας του Audi TT την είδαμε το 2014 όταν ο γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε το TT Sportback Concept και αυτές τις μέρες τα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν την πρόθεση της Audi να προσφέρει ένα πιο επικερδές μοντέλο με μεγαλύτερη «δεξαμενή» εν δυνάμει πελατών.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αφομή για την αλλαγή κατεύθυνσης ήταν οι μειωμένες πωλήσεις του Audi TT 3ης γενιάς αλλά και οι αναγκαίες περικοπές κάποιων projects μετά από το σκάνδαλο του Dieselgate το οποίο ανάγκασε την Audi να καταβάλλει σημαντικές ποσά σε αποζημιώσεις. 

Το νέο Audi TT θα είναι, σύμφωνα με το Auto Express, στις εκθέσεις της εταιρείας σε λιγότερο από δύο χρόνια.

Photo: Auto Express

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει