Μπες στο νέο ψηφιακό Μουσείο της Citroën

Post date:

Author:

Category:

100 χρόνια ιστορίας με ένα κλικ. Το Μουσείο της Citroën είναι ωραίο, διαδραστικό και μόλις βγήκε στον «αέρα». Λέγεται Citroën Origins

Μουσείο Citroën

Η μεγάλη γαλλική φίρμα της Citroën συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή της. Το γιορτάζει με ένα ιδιαίτερο διαδραστικό Μουσείο, το Citroën Origins. Μπες


Μία εντυπωσιακή διαδραστική ιστοσελίδα έρχεται να αλλάξει την εικόνα που έχουμε για την πληροφορία μέσω του διαδικτύου για τα αυτοκίνητα της Citroën

Χαρακτηριστικά όπως η τόλμη και η καινοτομία, είναι βασικά στοιχεία του DNA της μάρκας. Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 Χρόνων από την ίδρυσή της, δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό site με πληθώρα πληροφοριών.

Τι μπορείς να δεις στο Citroën Origins

Στο ψηφιακό Μουσείο της Citroën μπαίνεις και ανακαλύπτεις υπέροχες στιγμές της. Ιστορικά αυτοκίνητα, πρωτότυπα και αγωνιστικά μοντέλα. Η ιστορία της Citroën είναι τόσο πλούσια και κομβική για την αυτοκίνηση.

Διαθέσιμες είναι όλες οι πληροφορίες που αφορούν τη μάρκα και την ιστορία της. Όπως, φυσικά, τη ζωή του πρωτοπόρου ιδρυτή της Andre Citroën, ενός ανθρώπου που με τις καινοτόμες ιδέες του έκανε τη ζωή μας ομορφότερη. Πολύ «μπροστά» ο Citroën.

την προέλευση του χαρακτηριστικού εμβλήματός της (Σεβρόν), αλλά και μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα σημαντικότερα μοντέλα της ένδοξης ιστορίας της. Από το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής το 1919 έως και το ελικόπτερο Citroën του 1975 ,ο χρήστης μπορεί να δει διάφορες λεπτομέρειες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του, μέσω 360ο προβολής.

Επίσης, ο επισκέπτης μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για τις καινοτομίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, καθώς και να ακούσει μια σειρά από ηχητικά όπως είναι η μίζα και ο κινητήρας σε λειτουργία, η κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας και πολλά άλλα.

Η εμπειρία γίνεται όσο πιο ζωντανή θα μπορούσε και πραγματικά αξίζει να πλοηγηθεί κανείς στις σελίδες του www.citroenorigins.gr. Θα να απολαύσει μια διαφορετική από τα συνηθισμένα εμπειρία στο διαδίκτυο, ανακαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες της ιστορίας της μάρκας και τους λόγους που η Citroën συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την καινοτομία και την διαφορετικότητα. 


Info/Photo: citroën.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει