Πόσο τελικά κοστίζει η νέα BMW 3 Series στην Ελλάδα;

Post date:

Author:

Category:

Η έβδομη γενιά της BMW 3 Series ήρθε στην ελληνική αγορά. Αυτές είναι οι εκδόσεις, οι κινητήρες και οι τιμές που ανακοίνωσε σήμερα η BMW Hellas

Η BMW 3 Series, κατά κόσμον «3άρα», το σημαντικότερο μοντέλο στη γκάμα των βαυαρών ως η ραχοκοκαλιά των διεθνών πωλήσεων της BMW, πάτησε πόδι στην Ελλάδα. Για την ώρα, όπως συνηθίζει η πολιτική της BMW, διατίθεται μόνο σε κάποιες εκδόσεις.

 Συγκεκριμένα, η νέα Σειρά 3 με τον κωδικό G20 ήρθε, για αρχή, σε σεντάν αμάξωμα και αποκλειστικά με δίλιτρους κινητήρες σε βενζίνη και πετρέλαιο, με κωδικούς 330i, 320d και 320d xDrive

Αντίστοιχα, αυτοί σημαίνουν πως η 330i είναι δίλιτρη με απόδοση 258 ίππους, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο και τιμή που ξεκινά από τα €49.550, ένα υψηλό ποσόν για τετρακύλινδρο σύνολο.

Η 320d είναι προφανώς η πετρελαιοκίνητη δίλιτρη έκδοση με απόδοση 190 ίππων και τιμή που ξεκινά από τα €46.650 με χειροκίνητο κιβώτιο.

Τέλος, η 320d xDrive είναι η τετρακίνητη έκδοση του προαναφερόμενου μοντέλου, επίσης με 190 ίππους και τιμή από €52.720 με αυτόματο κιβώτιο.

Η αναμενόμενη 330d θα είναι η μόνη έκδοση (μιλώντας για την εισαγωγική «βεντάλια») που θα διατηρήσει τον κλασικό εξακύλινδρο σύνολο.

Στις παρακάτω απεικονίσεις εμφανίζονται οι σημαντικότερες τεχνικές προδιαγραφές της νέας 3άρας.

BMW-3-Series-times-ellada-4drivers.gr

BMW-3-Series-times-ellada-4drivers.gr

BMW-3-Series-times-ellada-4drivers.gr

Photo: bmw

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει