Βρείτε ένα ποιοτικό μεταχειρισμένο BMW στη νέα της πλατφόρμα

Post date:

Author:

Category:

 

Η μεγαλύτερη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW, ΜΙΝΙ και BMW i είναι τώρα διαθέσιμη online στη νέα πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Τα μεταχειρισμένα BMW μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο εδώ.

Επιπλέον, όλες οι ιστοσελίδες των Επίσημων Εμπόρων BMW διαθέτουν την ίδια πλατφόρμα με τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους συμπληρώνοντας τη μάρκα, το μοντέλο, την έκδοση και τα υπόλοιπα στοιχεία στα πεδία αναζήτησης. Μόλις συμπληρωθούν τα στοιχεία εμφανίζονται όλα τα μεταχειρισμένα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ.

Κάθε μεταχειρισμένο μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τύπο καυσίμου του κινητήρα, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, τη μετάδοση της κίνησης, αν διαθέτει μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και φυσικά την τιμή πώλησης και τον Επίσημο Έμπορο από όπου μπορεί να αγοραστεί το αυτοκίνητο με χρηστικό χάρτη τοποθεσίας.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο της επιλογής τους συμπληρώνοντας ηλεκτρονική φόρμα και στέλνοντάς την στον Επίσημο Έμπορο που διαθέτει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Info/Photo: BMW

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει