Οδήγησε τo BMW M5 από το κινητό σου

Post date:

Author:

Category:

BMW M5

 

Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις το Μ5 στην πραγματικότητα, από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον στη διάθεσή τους μία εκπληκτική νέα προσθήκη στο παιχνίδι “Need for SpeedTM No Limits”: Από αυτό το Σαββατοκύριακο, το νέο BMW M5 θα είναι διαθέσιμη στον ιδιαίτερα πετυχημένο προσομοιωτή οδήγησης για κινητά.

 

Το υψηλών επιδόσεων sedan αποτελεί πλέον αποκλειστικό στοιχείο στην τελευταία έκδοση του Πρωταθλήματος “Xtreme Racing” και από τις 2 έως τις 9 Φεβρουαρίου, οι παίκτες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Μετά την εγγραφή τους θα έχουν στη διάθεσή τους για επτά ημέρες τo BMW M5, με την οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε μία σειρά από αγώνες. Οι νικητές θα έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν το μοντέλο και για μόνιμη χρήση. 

bmw me need for speed

 

Στα δυόμισι χρόνια από την παρουσίασή του το “Need for SpeedTM No Limits” έχει αναδειχτεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα racing games για κινητά στον κόσμο, με αρκετά εκατομμύρια downloads και μία ιδιαίτερα ζωντανή κοινότητα παικτών.  Περισσότεροι από 11 δισεκατομμύρια αγώνες έχουν γίνει μέχρι σήμερα.  

 

Η BMW αποτελεί ήδη κομμάτι του παιχνιδιού με τo BMW M3 Coupé του 1999, τo BMW M4 Coupé του 2014 και τo BMW M2 Coupé του 2015. To νέo BMW M5 έρχεται να προστεθεί στα τρία υπάρχοντα μοντέλα. Θα ενσωματωθεί μάλιστα στο εικονίδιο της εφαρμογής και θα εμφανίζεται στο τρέιλερ του παιχνιδιού.

 

Χάρη στo M5, η BMW διαθέτει το ταχύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία Sports και οι λάτρεις του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο Sports Sedan πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η οποία θα γίνει τον Μάρτιο του 2018.

Info/Photo: bmw

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»