Πώς κρίνει το Car & Driver τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς; (video)

Post date:

Author:

Category:

Σε ένα ενδιαφέρον video, η αμερικανική έκδοση του Car & Driver αποκαλύπτει τα κριτήρια με τα οποία συγκεντρώνονται οι φιναλίστ με τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα για το 2018

Δύο εβδομάδες, χιλιάδες χιλιόμετρα, τυποποιημένες μετρήσεις, προσωπική αίσθηση και λίστες με σοβαρούς υποψήφιους είναι η συνήθης θεματολογία περιοδικών και ιστοσελίδων όταν τελειώνει μια χρονιά.

Θα εμφανίσουμε τις προσεχείς ημέρες και άλλα αντίστοιχα »Car of The Year» καθώς κρίνουμε ότι πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πώς προσεγγίζεται το θέμα από καταξιωμένες πηγές. Για αρχή, το αμερικανικό Car & Driver.

Photo: Car and Driver

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»