Η επιστροφή των Γάλλων: έτοιμο το Citroën C3 WRC

Post date:

Author:

Category:

Η αρχή μιας νέας περιπέτειας για την Citroën, καθώς το νέο αγωνιστικό όπλο της μάρκας, το νέο C3 WRC, με τα νέα του χρώματα, σηματοδοτεί την επιστροφή του θρύλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WRC αναμένοντας να κατακτήσει τίτλους .

Mε ισχύ περί τους 380 ίππους από 1.6 λίτρα, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση και στόχο να κόψει τη φόρα στην αυτοκρατορία της VW, το C3 WRC αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στη διεθνή έκθεση του Παρισιού (1-16 Οκτωβρίου). Σε θέση πρώτου οδηγού της ομάδας ο 37χρονος Kris Meeke.

Η παρουσίασή του συμπίπτει στη φυσική έδρα των Γάλλων με το λανσάρισμα του νέου C3 για το οποίο λάβαμε και τις παρακάτω πληροφορίες απ΄ το αντίστοιχο δελτίο Τύπου της Citroën Ελλάς.

- Διαφήμιση-

”Το νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroën ConnectedCam ™, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές σας εμπειρίες με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή.

Το νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroën ConnectedCam ™, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές σας εμπειρίες με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή.

Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσης νεκρής γωνίας.

Η αποτελεσματικότητα του νέου C3 εκτείνεται επίσης σε μια πλήρη σειρά υψηλής απόδοσης κινητήρων Euro 6 (PureTech βενζίνη 82HP και 110HP Turbo – βραβευμένοι κινητήρες της χρονιάς και για το 2016, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – BlueHDi diesel 75hp και 100HP) και το EAT6 τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.”

Photo: Citroën

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει