Και το όγδοο «παιδί» λέγεται Fiesta

Post date:

Author:

Category:

Μία συγκινητική έκπληξη περίμενε έναν Ιταλό παππού απ’ τα παιδιά του. Τα παιδιά του αναπαλαίωσαν το αγαπημένο τους οικογενειακό Fiesta, ηλικίας 38 ετών, όταν αυτός διαγνώστηκε με καρκίνο.

Όλα τα παιδιά του CarloTedeschi, ηλικίας από 46 έως 28 ετών, έμαθαν να οδηγούν στο Fiesta που ο Carlo αγόρασε ολοκαίνουργιο από μια αντιπροσωπεία κοντά στο σπίτι τους στο Sant’llario d’Enza, Reggio Emilia, στην Ιταλία. Το μοναδικό αυτοκίνητο στη ζωή του που αγόρασε καινούργιο έχει ”γράψε”ι τώρα στο κοντέρ 245,000 km, αλλά είχε εμφανή σημάδια φθοράς.

Τα επτά ενήλικα παιδιά οργάνωσαν μυστικά την αναπαλαίωση του αγαπημένου οικογενειακού αυτοκινήτου -στο οποίο πήραν και τα πρώτα τους μαθήματα οδήγησης- όταν ο πατέρας τους διαγνώστηκε με καρκίνο.

Το Fiesta θεωρείται το “όγδοο παιδί” της Ιταλικής οικογένειας και έχει καλύψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε μαθήματα οδήγησης, διαδρομές από το μαιευτήριο στο σπίτι και καλοκαιρινές διακοπές

”Το Fiesta είναι ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειάς μας. Εγώ ο ίδιος και οι δύο νεότερες αδερφές μου όχι μόνο μάθαμε να οδηγούμε με το Fiesta, αλλά ήταν και το αυτοκίνητο με το οποίο ο μπαμπάς μας έφερε από το μαιευτήριο” δήλωσε ο νεότερος γιος, Paolo, 34 ετών. ”Ξέραμε ότι το όνειρό του γι’ αυτό το αυτοκίνητο ήταν να ξαναγίνει σαν καινούργιο. Έδινε το παρόν σε γάμους, διακοπές, σαν κανονικό μέλος της οικογένειας. Όλοι το γνωρίζουν. Είμαστε η οικογένεια Fiesta.”

Info/Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει