Οι Scorpions τραγουδούν στο Monte

Post date:

Author:

Category:

Είναι ωραίο να βλέπεις ξανά το λογότυπο της Abarth σε αγωνιστική περιβολή. Συμβαίνει στον 1ο αγώνα της χρονιάς, στο 85ο Rally του Monte Carlo

Τρία ιδιωτικά πληρώματα έχουν επιλέξει το νέο Abarth 124 Rally για τη συμμετοχή τους σε έναν από τους πιο δύσκολους, αλλά και συνάμα πιο σημαντικούς αγώνες του Πρωταθλήματος. Στόχος τους να επαναφέρουν τη μάρκα με σήμα τον Σκορπιό στις ένδοξες μέρες των αγωνιστικών δράσεων.

Τα τρία πληρώματα περιλαμβάνουν τρεις διαφορετικούς τύπους οδηγών. Ο Γάλλος ταχύτατος και με το βλέμμα του τρελού, Francois Delecour, o νεαρός Fabio Andolfi και ο Gabriele Noberasco που είναι ένας πολύ γρήγορος και έμπειρος οδηγός που έχει κερδίσει σε πολλούς εθνικούς αγώνες. Έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στο Rally του Monte Carlo, μια εκ των οποίων πίσω από το τιμόνι του Abarth 500 R3T.

Το Abarth 124 Rally είναι ένα μοντέλο που αγωνίζεται στην κατηγορία R-GT και μπορεί να συμμετάσχει σε πολλούς εθνικούς και διεθνούς αγώνες. Το Abarth 124 Rally Trophy, που διοργανώνεται από την Abarth, αριθμεί εφτά αγώνες rally, έξι εκ των οποίων στην άσφαλτο και έναν στο χώμα.

Οι διεκδικητές του Trophy μπορούν επίσης να αγωνιστούν για τον τίτλο της κατηγορίας R-GT του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα έπαθλα για τους κορυφαίους της κατάταξης στην κατηγορία «κάτω των 23» είναι πολλά, από χρηματικά έως συμμετοχές σε αγώνες.

Aυτό είναι ένας vid από την προετοιμασία του πριν τον αγώνα.

Ο τελικός νικητής του Abarth Rally Trophy θα παραλάβει και ένα αυτοκίνητο παραγωγής Abarth 124 Spider.

Info/Photo: fiat

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει