Το ενιαίο επιστρέφει με Skoda Fabia;

Post date:

Author:

Category:

 

Μάλλον, κάτι παραπάνω από ενδοεταιρικές φήμες. Ένα καλό νέο στον ξεχασμένο θεσμό απ΄ τη Kosmocar με τίτλο ”Skoda Fabia Cup”. 

Πριν μερικές μέρες, η φωτό του γνωστού και συμπαθέστατου πρωταθλητή, Νικόλα Περατινού, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μ’ ένα Fabia παρκαρισμένο στο πάρκινγκ, στα ”λιμανάκια” της Βουλιαγμένης, μας κίνησε την περιέργεια.

 

Το σχόλιό του ήταν: ”Skoda Fabia 1,2. Προβλέπω να γίνει το αμάξι του ενιαίου πρωταθλήματος αναβάσεων για το 2017. Μ’ αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος πως θα μαζευτούν πολυ καλές συμμετοχές με υψηλά επίπεδα συναγωνισμού ! Περιμένουμε, λοιπόν, το νέο Skoda Fabia Cup.”

 

Ο κ.Περατινός, φυσικά, και ξέρει τι ποστάρει καθώς είναι ”πίσω” απ΄το εγχείρημα σαν συνδετικός κρίκος μεταξύ αγωνιστικής εμπειρίας και εταιρικής εκπροσώπησης.

 

Μετά, η είδηση άρχισε να παίρνει πιο τυπική μορφή: πως εντός Kosmocar, της επίσημης εισαγωγικής που ανέλαβε από φέτος την αντιπροσώπευση των Τσέχων στην Ελλάδα, η ιδέα έχει βρει γόνιμο έδαφος και πως ετοιμάζεται η επιστροφή του, σε όλους αγαπητού, θεσμού του ενιαίου.

 

Με Skoda Fabia 1.2 TSi, απόδοση 110 ίππων και χειροκίνητο έξι σχέσεων υπολογίζεται πως θα υπάρξει ενδιαφέρον τόσο απ΄τους συμμετέχοντες που θα το αποκτήσουν με μια γενναία έκπτωση όσο και από χορηγούς για ένα κύκλο δεκαπέντε ασφάλτινων αγώνων.

 

Μένουμε συντονισμένοι.

Photo: Skoda / Ν. Περατινός

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει