Χωρίς δίπλωμα με το Citroën Ami One Concept

Post date:

Author:

Category:

Μικρό, χαριτωμένο, ασφαλές, 100% ηλεκτρικό, χαμηλού κόστους και ψηφιακό. Το Citroën Ami One Concept δεν θέλει να μείνει μόνο μια ωραία ιδέα στο συρτάρι. Κάπως έτσι είναι η νέα κινητικότητα

Citroën Ami One Concept

Στα εγκαίνια του International Automobile Festival, που ολοκληρώθηκε αρχές Φεβρουαρίου στο Παρίσι, το Ami One Concept κατέκτησε το Βραβείο Αστικής Κινητικότητας (Grand Prix for Mobility in the City). Δείτε το βίντεο για το πώς θα είναι το αυτοκίνητο πόλης στο μάλλον αρκετά κοντινό μέλλον


Η ιστορία της Citroën ανέκαθεν ήταν γεμάτη από αυτοκίνητα απόλυτα ταιριαστά στην εποχή τους. Σε κάθε εποχή, η Citroën έχει αφήσει το στίγμα της με αντικομφορμιστικές και επαναστατικές προτάσεις μοντέλων

Το σχήμα των πραγμάτων που έρχεται

Με το Ami One Concept, η Μάρκα αποκαλύπτει τη δική της προσέγγιση στο θέμα της αστικής μετακίνησης. Λαμβάνει υπόψιν τόσο τις σύγχρονες συνήθειες του αγοραστικού κοινού όσο και τη «στροφή» προς τη νέα κατεύθυνση της βιώσιμης μετακίνησης και τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά και την άρρηκτη σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο.

- Διαφήμιση-

Το συναρπαστικά απλό Citroën Ami One Concept «παντρεύει» την ψηφιακή εποχή με την ανάγκη για μετακίνηση.

Το Citroën Ami One Concept κάνει την ψηφιακή τεχνολογία να είναι η καρδιά της νέας αυτής εμπειρίας στις αστικές μετακινήσεις, κάνοντας εύκολες τις διαδικασίες, ενώ την ίδια στιγμή περιορίζει σημαντικά το κόστος.


Το Ami One Concept Προσφέρεται χωρίς περιορισμούς σε όλους, ακόμα και στους μη έχοντες δίπλωμα οδήγησης. επίσης, συνδέεται και λαμβάνει τις σχετικές πληροφορίες από μια εφαρμογή φορητής συσκευής (smartphone, tablet)


Όπως σημειώνει η επίσημη ενημέρωση που λάβαμε από την ελληνική εισαγωγική, «το Citroën Ami One Concept, η Citroën προσφέρει μια παγκόσμια λύση για τις αστικές μετακινήσεις, στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι πάντες. Αυτή η πολύ ωραία ιδέα, δεν είναι μια απλή αυτοτελής άσκηση, αλλά θα έχει συνέχεια για εμάς, με εξελίξεις προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και μάλιστα πολύ σύντομα».


Info/Photo: citroën.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει