Δείτε ζωντανά την παγκόσμια παρουσίαση του iDrive της BMW

Post date:

Author:

Category:

Τα λειτουργικά συστήματα βρίσκονται πλέον σε ψηφιακό οργασμό. Το iDrive της BMW είναι έτοιμο στην 8η γενιά του με νέες δυνατότητες

BMW iDrive

Η άφιξη του iDrive πριν από 20 χρόνια σηματοδότησε για τη BMW μία νέα εποχή στην τεχνολογία λειτουργικών συστημάτων του αυτοκινήτου


Θέλοντας να ελέγξει τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό λειτουργιών στο εσωτερικό των οχημάτων, το 2001, η BMW προχώρησε σε μία επαναστατική αλλαγή με την τότε νέα BMW Σειρά 7 (E65)

Είκοσι χρόνια πριν, η τότε Σειρά 7 φαινόταν τελείως νεωτεριστική. Μίνιμαλ, εξωτερικά διφορούμενη από αισθητική άποψη και με έναν περιστρογικό διακόπτη μέσω του οποίου έμπαινες στο μενού.

Ήταν η πρώτη γενιά του iDrive – μάλλον πολύ μπροστά από την εποχή του.

Σήμερα, οι προγραμματιστές και σχεδιαστές μας που ασχολούνται με την εμπειρία και αλληλεπίδραση χρήστη / οχήματος δίνουν λύση με μία νέα σειρά προκλήσεων.

Η 8η γενιά του BMW iDrive επιφέρει μία ακόμα αλλαγή παραδείγματος – αυτή τη φορά με ένα νέο είδος σχέσης μεταξύ του οδηγού και του οχήματός του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παγκόσμια πρεμιέρα τη Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, 17:30 (ώρα Ελλάδος) σε ζωντανή μετάδοση στο www.live.bmwgroup.com


BMW Plug-in Hybrid

Info/Photo: bmw.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει