Διαρροή. Βρήκαμε τις φωτό του νέου Range Rover πριν παρουσιαστεί

Post date:

Author:

Category:

Μία νέα εποχή αρχίζει για τη Range Rover και όλα ξεκινούν από τη σχεδίαση. Αυτές είναι οι φωτό του νέου μοντέλου για το 2022 πριν ανακοινωθούν επισήμως. Σημαντικό μοντέλο για την επόμενη μέρα της εταιρείας

Range Rover 2022

Μινιμαλιστική σχεδίαση για ένα, ως συνήθως, μεγάλο όγκο. Ταυτόχρονα το Range Rover εισάγει νέους κινητήρες και τεχνολογία


Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια αυτή είναι η πρώτη τελείως νέα γενιά του Range Rover

Η σημασία του νέου μοντέλου είναι μεγάλη.

Κι αυτό γιατί ενώ οι πωλήσεις του Defender πάνε πολύ καλά, η οικονομική σταθερότητα της εταιρείας βασίζεται στο Range Rover και στις πωλήσεις του σε αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα.

Οι φωτό που βλέπετε είναι οι τελικές και διέρρευσαν μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίασή του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικά το πίσω μέρος είναι πολύ ιδιαίτερο στυλιστικά ενώ το μπροστινό ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της τρέχουσας γενιάς

Range Rover leak

Η νέα πλατφόρμα

Το νέο Range Rover βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, αυτή με τον κωδικό ”MLA”, η οποία θα αποτελέσει τη βάση και για άλλα μοντέλα των Land Rover και Jaguar.

Επίσης θα μπορεί να δεχθεί πιο εύκολα και οικονομικά το «μοντουλάρισμα» για προσαρμογή σε άλλα μοντέλα ενώ θα υποστηρίζει και πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Κάτω από το σασί βρίσκεται, μεταξύ άλλων, ένας V8 4,4 λίτρων biturbo από τη BMW. Ο τελευταίος θα αντικαταστήσει το χαρισματικό αλλά αρχαίο μοτέρ με τον κωδικό ”AJ V8”

Range Rover 2022 leak

Η διακλάδωση αναλόγως αγορών

Η εξέλιξη του νέου μοντέλου ακολούθησε δύο κατευθύνσεις απευθυνόμενες σε διαφορετικούς πελάτες από διαφορετικές αγορές.

Σε αγορές που ήδη εφαρμόζουν τα σκληρά μέτρα ρύπων θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η υβριδική τεχνολογία. Άλλωστε και στην τρέχουσα γενιά του Range Rover προσφέρεται έκδοση plug-in hybrid.

Αναμένεται το υπάρχον μοτέρ να αναβαθμιστεί και να πλαισιώσει τη γκάμα μαζί με τους νέους εξακύλινδρους βενζίνης και πετρελαίου.

Range Rover 2022 leak

FERRARI PUROSANGUE

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει