Επίσημο: Ακυρώνεται η Διεθνής Έκθεση Γενεύης

Post date:

Author:

Category:

Είναι η τελική απόφαση των διοργανωτών. Η Διεθνής Έκθεση Γενεύης δεν θα ανοίξει τις πόρτες της την επόμενη εβδομάδα λόγω κορωνοϊού

Διεθνής Έκθεση Γενεύης 2020

Ο κορωνοϊός αυτή τη φορά χτύπησε και το σημαντικότερο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, τη Γενεύη. Οι διοργανωτές είχαν να ζυγίσουν μεταξύ της ασφάλειας του κοινού και τους κόστους από την ακύρωση της Έκθεσης


Ως ένα προληπτικό μέτρο καταπολέμησης της εξάπλωσης του κορωναϊού, η Διεθνής Έκθεση ακυρώθηκε από την ελβετική ομοσπονδιακή κυβέρνηση

Μετά την ακύρωση της έκθεσης Watches & Wonders και του εντυπωσιακού The Ice, που είχε προγραματιστεί για αύριο, 29 Φεβρουαρίου, στο St. Moritz, η Διεθνής Έκθεση Γενεύης θα μείνει με κλειστές τις πύλες της.Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πολλές συζητήσεις και έντονος προβληματισμός πριν την τελική απόφαση με συνεχείς ενημερώσεις.

Μέχρι που σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της Έκθεσης, λήφθηκε η τελική απόφαση.

Η ελβετική ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε την ιδιάζουσα κατάσταση για τη χώρα και απαγόρευσε οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες.

Αν επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο δεν θα δείτε ακόμη την επίσημη ενημέρωση. Συνεχίζει να εμφανίζει στην αρχική σελίδα τις προγενέστερες πληροφορίες.

Πολλοί εκθέτες είχαν ήδη ακυρώσει τη συμμετοχή τους στη σημαντικότερη έκθεση αυτοκινήτων στον κόσμο, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη Γενεύη Palexpo από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου. Πέρυσι, περίπου 600.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν την παράσταση.


Αυτό είναι και το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου που λαμβάνει χώρα όσο γράφονται αυτές οι γραμμές


Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2019

Photo: gims.swiss

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει