Επίσημο: Νέο VW Polo GTI στα τέλη Ιουνίου (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Βασισμένο στο τελευταίας γενιάς υπερμίνι της VW, το νέο Polo GTI υπόσχεται περισσότερο δυναμισμό, ακρίβεια και λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Αυτό είναι το επίσημο σκίτσο που δόθηκε στη δημοσιότητα

VW Polo GTI

Το νέο Polo GTI μέσα απ΄το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η επίσημη VW


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται στη Λίμνη Wörthersee, στην Αυστρία, το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι των φίλων της VW

Μαζύεται πολύς κόσμος, ό,τι Volkswagen ποθείς να δεις το βλέπεις και, ταυτόχρονα, είναι μία ευκαιρία για την επίσημη VW να παρουσιάζει κάποιο νέο μοντέλο ή ειδική έκδοση.

«Μια φορά GTI, για πάντα GTI»

Όπως συνηθίζεται, το νέο GTI θα είναι η κορυφαία έκδοση στη γκάμα.

Σύμφωμα με την εταιρεία, εκπέμπει «καθαρό δυναμισμό και εκφραστικό σχεδιασμό» – τους παράγοντες επιτυχίας του λογότυπου ”GTI”.

«Μια φορά GTI, για πάντα GTI» – μ’ αυτήν την ατάκα οι φίλοι των σπορ εκδόσεων της Volkswagen εκφράζουν συνεχώς την πίστη τους.

Φυσικά προσθιοκίνητο, με απόθεμα ροπής, πλαίσιο συντονισμένο με σπορ χαρακτηριστικά, καθημερινή χρηστικότητα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από τις μικρότερες εκδόσεις, το αναμενόμενο Polo GTI ευελπιστεί στη σκυτάλη της επιτυχίας.

Η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου 2021.Photo: volkswagen.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει