Έτσι ακούγεται η νέα BMW M3 (video)

Post date:

Author:

Category:

Οι δοκιμές της αναμενόμενης BMW M3 συνεχίζονται ακάθεκτες. Αυτή τη φορά, «συνελλήφθη» εν κινήσει, στην πίστα του Νürburgring, με τον 6κύλινδρο να ηχεί

Oι δοκιμές της νέας BMW M3, αυτής με τον κωδικό G80, συνεχίζονται σε δρόμους και πίστες

Σύμφωνα με το Road & Track, oι φήμες λένε πως ο κινητήρας που είναι τοποθετημένος στη νέα γενιά της BMW M3 θα είναι μία εκδοχή του μοτέρ που «φορούν» οι X3 Μ και Χ4 Μ.

Πρόκειται για ένα σύνολο, φυσικά υπερτροφοδοτούμενο με δύο τουρμπίνες, που αποδίδει 503 ίππους. Για τους «BMWδόφιλους», ο κωδικός του κινητήρα είναι S58.

- Διαφήμιση-

Η αναμενόμενη BMW M3 έχει θεαθεί με κατασκοπευτική περιβολή να «γράφει» γύρους στη σημαντικότερη πίστα δοκιμών, το γνωστό Nürburgring. Αυτή τη φορά, με αρκετό ήχο καθώς ακούγεται ο straight six να ηχεί.

Το συγκεκριμένο καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι εφοδιασμένο με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη καθώς, αν παρατηρήσετε, δεν μεσολαβεί κανένα ηχητικό κενό μεταξύ των αλλαγών των σχέσεων.

Παρόλα αυτά, λέγεται πως η νέα M3 θα διατίθεται και με χειροκίνητο κιβώτιο καθώς συνεχίζει να υπάρχει ένα αγοραστικό ενδιαφέρον προς την παραδοσιακή λύση μετάδοσης – κυρίως από Αμερικανούς πελάτες. 

Ο ήχος της BMW M3 παραπέμπει στη νέα, χαρακτηριστική ηχητική «βεντάλια» των αυτοκινήτων με το σήμα Μ της BMW στη νέα, τούρμπο εποχή. Αλλά καλύτερα να τον ακούσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας.

Photo: BimmerPost

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει