Έτσι είναι η Μ5 με το πακέτο BMW M Performance

Post date:

Author:

Category:

Χρειάζεται μία M5 περισσότερο οπτική διαφοροποίηση απ΄όση ήδη έχει; Περί ορέξεως ουδείς λόγος αλλά το πακέτο BMW M Performance είναι εδώ για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω. Μαζί με βελτιώσεις σε ανάρτηση και φρένα που όντως προσφέρουν τη δική τους, ουσιαστική αναβάθμιση

BMW M Performance

Τα αξεσουάρ του BMW M Performance που ανακοίνωσε η BMW Hellas πως θα είναι σύντομα διαθέσιμο προορίζεται τόσο για τις «απλές» BMW Σειρά 5 (όπου ίσως έχει περισσότερο νόημα) όσο και για τις πανίσχυρες Μ5 και Μ5 Competition. Αυτές είναι οι λεπτομέρειες


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ταυτόχρονα με το λανσάρισμα των μοντέλων BMW Σειρά 5, BMW M5 και BMW M5 Competition, η BMW προσφέρει μία ποικίλη γκάμα προϊόντων BMW M Performance

Αυτά εξελίχθηκαν με βάση την προηγμένη τεχνογνωσία της BMW M GmbH, αναδεικνύοντας τη σχεδίαση με πρόσθετες πινελιές, βελτιώνοντας την αεροδυναμική, αναβαθμίζοντας τις επιδόσεις και υπογραμμίζοντας τον αγωνιστικό χαρακτήρα των BMW M5 και BMW M5 Competition.

Όλα είναι εναρμονισμένα με τον κατά παράδοση ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε μοντέλου και εκτός από τη σπορ εμφάνιση, πληρούν και λειτουργικές απαιτήσεις ως προς το βάρος και την αεροδυναμική.

Τα περισσότερα προϊόντα της σειράς Αξεσουάρ M Performance για την BMW Σειρά 5 θα διατίθενται αμέσως μετά την κυκλοφορία των νέων μοντέλων στην αγορά.


BMW M5

Δώσε ανθρακόνημα στο λαό σου

Το πραγματικό carbon είναι υλικό που χρησιμοποιούν συχνά τα Μ Performance.

Εν προκειμένω πολυάριθμα αξεσουάρ BMW M Performance από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα (carbon) προβάλλουν το αγωνιστικό DNA της BMW στην BMW Σειρά 5 ακόμα και εκτός αγωνιστικής πίστας.

Τα πρόσθετα εμπρός-πλαϊνά σπόιλερ M Performance σε συνδυασμό με το splitter M Performance από υψηλής ποιότητας υλικό χαρίζουν μία σπορ εμφάνιση στο εμπρός τμήμα.

Εκτός από την έκδοση πλαισίου μάσκας σε γυαλιστερό μαύρο (high-gloss black), η μάσκα M Performance διατίθεται επίσης και σε έκδοση carbon.

Παρομοίως, τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών M Performance, οι αεραγωγοί M Performance στα εμπρός φτερά και τα πλαϊνά μαρσπιέ M Performance κατασκευάζονται από αυτό το υλικό υψηλής ποιότητας.


Εκδόσεις πίσω αεροτομής M Performance Carbon και Pro Carbon διατίθενται και για τα δύο sedan, με τον πίσω διαχύτη από ανθρακονήματα της M Performance να ολοκληρώνει τη σπορ εικόνα του πίσω τμήματος


Σπορ ανάρτηση και φρένα M Performance για μοντέλα M5

Η εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά των BMW M5 και BMW M5 Competition μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω με τη σπορ ανάρτηση M Performance χωρίς αλλαγές στις ρυθμίσεις των αμορτισέρ.

Η ανάρτηση μπορεί να χαμηλώνει το όχημα από 5 έως 20 mm, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κέντρο βάρους, μικρότερες κλίσεις αμαξώματος και υψηλότερες ταχύτητες στις στροφές.

Το προαιρετικό, σπορ σύστημα πέδησης M Performance διασφαλίζει υψηλότερες τιμές επιβράδυνσης υπό μέγιστο φορτίο.

Σφυρήλατες ζάντες M Performance 20” σε σχέδιο ακτίνων Y και με ματ φινίρισμα 863 M Ferric Grey διατίθενται αποκλειστικά για τα δύο μοντέλα M5. Αυτές κατασκευάζονται μέσω μιας προηγμένης διαδικασίας χύτευσης που επιτυγχάνει μία μοναδική τρισδιάστατη γεωμετρία, με σήμα κατατεθέν την επιγραφή M Performance και ένα έγχρωμο λογότυπο Μ.

Ανοίγματα στις ακτίνες μειώνουν τον στροβιλισμό αέρα, και κατ’ επέκταση την αντίσταση στις υψηλές ταχύτητες. Για τα μοντέλα της Σειράς 5 διατίθενται και άλλες, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου M Performance 20” με σχέδιο πολλαπλών ακτίνων και διχρωμία 732 M.

Επιπλέον, η γκάμα Αξεσουάρ M Performance περιλαμβάνει συστήματα εξαγωγής για κινητήρες diesel.


BMw M2 Competition

Info/Photo: bmw.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει