Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2017 (video)

Post date:

Author:

Category:

Ο ανεξάρτητος οργανισμός EuroNCAP »ανέβασε» το video με τα αυτοκίνητα που σκόραραν τους περισσότερους βαθμούς στην εξομοίωση σύγκρουσης

 Κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, ο οργανισμός EuroNCAP δοκίμασε πολλά νέα μοντέλα. Έχει ενδιαφέρον και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ  – μαζί με μερικές αξιοσημείωτες επιδόσεις, είτε προς τα επάνω, είτε προς τα κάτω (για παράδειγμα, το Fiat Punto ήταν το αυτοκίνητο με τη χειρότερη επίδοση με μόλις 51% ποσοστό προστασίας για τους επιβαίνοντες).

Στην απέναντι όχθη, οπως μπορεί να δει κανείς στο video, η VW είναι μια από τις εταιρείες που πήραν ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία σε διάφορα μοντέλα της ενώ αξίζει να σημειωθεί η κορυφαία βαθμολογία του Volvo XC60 με ποσοτό προστασίας για τους επιβαίνοντες της τάξης του 98%.

Photo: EuroNCAP

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»