Ο ταξιτζής με το Focus RS (video)

Post date:

Author:

Category:

Κατά τη διάρκεια της σχολικής σεζόν, ο γιος του Evald Jåstad, Martin απολαμβάνει δύο φορές την ημέρα μία μοναδική εμπειρία – μία διαδρομή συνολικής απόστασης 16-km προς και από το νηπιαγωγείο, μέσα από ένα πανέμορφο Σκανδιναβικό τοπίο, καθισμένος σε ένα γρήγορο hot hatch

Αυτή είναι η πρώτη κούρσα της ημέρας για τον Evald Jåstad ο οποίος εργάζεται σαν οδηγός ταξί στο τιμόνι ενός Ford Focus RS.

Οι πελάτες έχουν δώσει στο αυτοκίνητο – με επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 4,7 δευτ. – το παρατσούκλι  –”Blue Lightning” (Γαλάζια Αστραπή) – και οι επισκέπτες του βράχου Trolltunga, στην πόλη Odda της Νορβηγίας, το έχουν ήδη κάνει διάσημο.  

«Δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να πουν ότι ζουν το όνειρό τους. Αλλά εγώ σίγουρα είμαι ένας από αυτούς» σχολιάζει ο 36-χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος έχει καλύψει 127.000 kms με το Focus RS σε διάστημα μόλις 18 μηνών. «Όταν τον πηγαίνω στο νηπιαγωγείο, σε όλη τη διαδρομή, ο Martin φωνάζει ‘Bånn gass! Bånn gass! – Κι’ άλλο γκάζι! Κι’ άλλο γκάζι!»

Info/Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει