Βγήκαν οι τιμές, οι εκδόσεις και ο εξοπλισμός για το νέο Ford Focus

Post date:

Author:

Category:

Ford Focus

Τέλη Αυγούστου έρχεται το νέο Ford Focus. Και η δημοσιογραφική παρουσίαση αναμένεται τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Αυτές είναι οι χθεσινές πληροφορίες για τις τιμές, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό για το νέο Ford Focus, σύμφωνα με τη Ford Motor Ελλάς

Στο επίμαχο ζήτημα της τιμής, το νέο Ford Focus ξεκινά από τα €17.894 για τη βασική έκδοση Trend με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost, «βενζίνη» των 125 ίππων ενώ η πιο σπορτίφ έκδοση ST-Line με τον ίδιο κινητήρα ξεκινά από τα €19.832.

Οι αντίστοιχες εκδόσεις με το νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο κοστίζουν €20.232 και €21.320, αντίστοιχα. 

 

 

 

 

 

 

Δείτε αναλυτικά τις τιμές στην παρακάτω φωτό.

 Σύμφωνα με τη Ford, το νέο Focus  είναι «άριστα κατασκευασμένο, με υλικά ανώτερης κατηγορίας και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2 και ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας του σε άλλο επίπεδο.

Με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Credit που προσφέρουν χαμηλό επιτόκιο από 3,5%, ελάχιστη προκαταβολή από €3.579 και έως 60 μήνες αποπληρωμής, το νέο Ford Focus αποτελεί κορυφαία επιλογή αγοράς.

Τέλος, η Ford «υπόσχεται ότι πρόκειται για το καλύτερο Ford που κατασκεύσασε που θα μας καταπλήξει με όλες τις νέες τεχνολογίες, την ανώτερη ποιότητά του και φυσικά με την οδική συμπεριφορά που σέβεται την 20χρονη ιστορία του».

Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει