Δείτε το συγκλονιστικό Ford GT από κοντά

Post date:

Author:

Category:

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά mega-supercars των τελευταίων ετών, το Ford GT, έρχεται στην Ελλάδα. Μια ευκαιρία να το δείτε από κοντά.

Σασί από carbon, ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, ένας twin-turbo V6 EcoBoost κινητήρας στο κέντρο και μια κινητή επίδειξη τεχνολογίας της Ford για τις δυνατότητες του μπλε οβάλ.

Το νέο Ford GT αποτελεί πεδίο δοκιμών νέων τεχνολογιών και προηγμένων, ελαφρών υλικών, που θα ωφελήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Ford. Με άλλα λόγια, οι μελλοντικοί αγοραστές αυτοκινήτων Ford θα βρίσκουν στοιχεία του στα δικά τους οχήματα.

Αυτό το υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο έρχεται σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο “The Mall Athens”. Εκεί, οι επισκέπτες του πιο πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου της Αθήνας, θα μπορούν να το δουν από κοντά, δίπλα στην αγωνιστική του έκδοση.

Με την ευκαιρία, δείτε το Ford GT σε ένα προσεγμένο video από την εμφάνισή του στο περυσινό Festival of Speed, στο Goodwood.

Photo: Top Gear

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει