Αυτές είναι οι τιμές του Honda Civic Sedan V-TEC Turbo

Post date:

Author:

Category:

Honda Civic Sedan V-TEC Turbo

 Η νέα  δέκατη γενιά του Honda Civic sedan είναι ένα νέο, σπορ τετράθυρο compact μοντέλο. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από το μεγαλύτερο πρόγραμμα εξέλιξης ενός μοντέλου στην ιστορία της εταιρίας

To Honda Civic sedan 1.5 VTEC Turbo είναιι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda Cars στην Ελλάδα σε τρεις εκδόσεις:

  • Honda Civic Sedan 1.5 VTEC Turbo Comfort 26.650€
  • Honda Civic Sedan 1.5 VTEC Turbo Elegance MT 28.070€
  • Honda Civic Sedan 1.5 VTEC Turbo Elegance CVT 30.250€

Kαλύπτεται με 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Το Civic είναι βασικό μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και βρίσκεται στην καρδιά τόσο των πωλήσεων όσο και της παράδοσης της μάρκας στην περιοχή σε επίπεδο παραγωγής. Για πολλούς Ευρωπαίους πελάτες το Civic είναι συνώνυμο με τη μάρκα Honda και στόχος για την ομάδα εξέλιξης ήταν μία δυναμική ανανέωση του μοντέλου, που το τοποθετεί σε μία δική του κατηγορία.

Info/Photo: Honda

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει