Η ΑΕΚ κυκλοφορεί με Mercedes-Benz της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Post date:

Author:

Category:

Δραστήριος επιχειρηματίας, με νέες ιδέες, δημιουργικός, αγωνιζόμενος, petrolhead.Τώρα και επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ. Δυο λόγια Για τον Πάνο Ισμαήλο και τη νέα του συνεργασία

ΑΕΚ και Ισμαήλος

Η τυπική χειραψία, η κίτρινη φανέλα και η αρχή της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και της Mercedes-Benz Α. Ισμαήλος Α.Ε. Αυτό που θα διαβάσεις δεν είναι το τυπικό Δελτίο Τύπου


Τον Πάνο Ισμαήλο τον γνώρισα σχετικά πρόσφατα. Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση στα πρώτα λεπτά επαφής

Εκ του σύνεγγυς

Το πρώτο πως έχει μηδέν τουπέ. Μηδέν ύφος. Μπλαζέ ναδίρ. Προσιτός, σοβαρός εκεί που πρέπει, χαλαρός σε πιο ανεπίσημες στιγμές. Για κάποιον που αποτελεί το διάδοχο της πιο επιτυχημένης αντιπροσωπείας Mercedes-Benz στην Ελλάδα, δεν είναι, ξέρετε, και τόσο αυτονόητο.

Το δεύτερο ήταν ο τρελά γρήγορος «επεξεργαστής» του. Ο Πάνος (αν μου επιτρέπει τον ενικό) είναι «πιστόλι». Σκέφτεται γρήγορα, πιάνει με τη μία αυτό που του λες χωρίς να εξηγείς πολύ «κείμενο» και κάνει τα «λινκς» για να πάει η κουβέντα σε πιο πάνω επίπεδο με ρυθμό fast forward.

Να σημειώσω πως είναι μόλις 27 ετών. Βράζει το αίμα. Αλλά όχι το θυμικό. Θετικός σε νέες προτάσεις αλλά όχι παρορμητικός. Λειτουργεί σαν έμπειρος επιχειρηματίας. Με την ενέργεια του 20something. Το κοκτέιλ σπανίζει.

Σε όλες μας τις συναντήσεις, λοιπόν, από τότε και στο εξής, αυτό που βλέπω είναι μια νηφάλια ματιά. Μια καθαρή οπτική του «χώρου» και των ευκαιριών του επιχειρείν.

Αλλά και ένα τρίτο μου ‘κανε εντύπωση. Δεν το ‘ξερα στην αρχή. Το κατάλαβα αργότερα. Ο Πάνος Ισμαήλος δεν είναι αμοράλ. Ενδιαφέρεται για όσους δεν έχουν. Καβαλάει, για παράδειγμα, το επαγγελματικό και τρέχει στην εσχατιά της χώρας. Να μοιράσει υπολογιστές σε παιδιά που ίσως έχουμε ξεχάσει εδώ, στην πολυάσχολη πρωτεύουσα.

ΑΕΚ & Ισμαήλος. Η αρχή της συνεργασίας

Διαβάζω, λοιπόν, σήμερα πως η «ΠΑΕ ΑΕΚ και η Α. Ισμαήλος Α.Ε., Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, παρουσίασαν τη συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20».


Προχθές δόθηκε και η κλασική συνέντευξη Τύπου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στα Σπάτα.  Με φανέλα Ισμαήλος, κίτρινη ατμόσφαιρα αλλά και 25 Mercedes-Benz A-Class. Δόθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Πάνος το «πάει» άψογα


Όπως πάει άψογα και το αγωνιστικό Evo με το οποίο τρέχει στους αγώνες. Αλλά και ό,τι άλλο αγαπά σε τετράτροχο. Όχι, ο Ισμαήλος δεν ταμπουρωμένος πίσω από τη μπράντα που υπηρετεί. Όσο άψογα κι αν διαχειρίζεται τα ηνία της.

Διαβάζω, επίσης, πως ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, τόνισε ότι «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας την εταιρεία που για 30 και πλέον χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά με το αστέρι της Mercedes-Benz».

Και πρόσθεσε πως «είναι τιμή για εμάς η συνεργασία με ένα brand που μας προσφέρει αυξημένο brand equity, όπως αυτό της Mercedes-Benz και της Α. Ισμαήλος Α.Ε.». 

Οι 25 A-Class. Όχι κατ΄ανάγκην σε κίτρινο

Δεν έχω αμφιβολία πως ο Πάνος Ισμαήλος προετοίμασε μεθοδικά τη κίνηση συνεργασίας. Παραχώρησε 25 Mercedes-Benz A-Class για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Με τέτοιες θα κυκλοφορούν οι Ντανιέλε Βέρντε, Μάρκο Λιβάια, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Κώστας Γαλανόπουλος και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. ΑΕΚ και Ισμαήλος θα είναι μια ισχυρή επικοινωνία στους δρόμους της πόλης.

Ο ίδιος τόνισε πως «το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι το best seller της μάρκας μας, πιστεύουμε πολύ σε αυτό αλλά και στις εμπορικές επιτυχίες που θα συνεχίσει να μας φέρνει». Πιστεύουμε και εμείς, κ. Ισμαήλο.


Ξεφυλλίστε το The ONE magazine. Για τις AMG, τη νέα αισθητική και τους ανθρώπους που θαυμάζουμε. Αξίζει


Info/Photo: ismailos.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει