Η Bugatti La Voiture Noire στο κέντρο της πόλης

Post date:

Author:

Category:

Μπορεί ο κορωνοϊός να ΄χει πλήξει αγορές και διάθεση αλλά μία Bugatti La Voiture Noire κάνει τη δική της αντίσταση. Το hypercar των 11 εκ. ευρώ έχει τοποθετηθεί σε μία γυάλινη προθήκη, στο κέντρο του Μολσχάιμ της Γαλλίας, στη φυσική της έδρα

Bugatti Noire Molsheim

Κόσμημα στο κέντρο. Η Bugatti La Voiture Noire ομορφαίνει τις μοναχικές, μαύρες νύχτες του Covid. Χρόνια Πολλά σε όλους!


Οι άνθρωποι πίσω από το εξωτικό hypercar σκέφτηκαν αυτόν το γενναιόδωρο τρόπο για να δώσουν μία νότα χαράς στην τοπική κοινότητα, στα βορειοανατολικά της Γαλλίας

Η μαύρη -όνομα και πράμα- La Voiture Noire έχει γίνει το αντικείμενο θαυμασμού στην πόλη.

Ως γνωστόν, πρόκειται για το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Η πρόθεση είναι να εκτεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Bugatti σκοπεύει να διατηρήσει τη La Voiture Noire μέχρι τα τέλη Μαρτίου ως έκθεμα σ’ αυτόν το ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 

H Bugatti La Voiture Noire είναι ένα και μόνο κομμάτι. Χρειάστηκαν περίπου δυόμισι χρόνια για να κατασκευαστεί και υπάρχει ένας αγνώστων στοιχείων αγοραστής. Ο οποίος, μάλιστα, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τέλος του 2021 για να παραλάβει το αμύθητης αξίας αυτοκίνητό του


Novo Garage

Ένα και μόνο στον κόσμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το ίδιο εκθεσιακό αυτοκίνητο που είχε εμφανιστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πέρυσι το Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο του ανθρακονημάτινου αμαξώματος δε βρίσκεται ο W16 8.0-λίτρων με τα 4 τούρμπο και απόδοση 1,500 ίππων αλλά ένας ηλεκτροκινητήρας.

Ήταν αυτός που ‘χε τοποθετηθεί σ’ αυτήν ακριβώς τη Bugatti La Voiture Noire, ίσα-ίσα για να μπορεί να μετακινείται για τις ανάγκες της έκθεσης και μικρές αποστάσεις.

Bugatti La Voiture Noire wheel

Στολισμένη πόλη, λίγος κόσμος και μία Bugatti στη γυάλα. Σημείο των καιρών


Bugatti Chiron

Photo: bugatti.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει