Η Mercedes-Benz δεν αποχωρεί από την Ελλάδα

Post date:

Author:

Category:

Η είδηση ότι η Mercedes-Benz αποχωρεί από την Ελλάδα, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στο ελληνικό διαδίκτυο, χαρακτηρίζεται από την εταιρεία, μεταξύ άλλων, ως συκοφαντική. Τι ισχύει;

Mercedes-Benz AMG Ελλάδα

Η επίσημη τοποθέτηση της Mercedes-Benz χαρακτηρίζει τα εν λόγω δημοσιεύματα ως ανακριβή, ανυπόστατα και ότι παραπληροφορούν το κοινό


Αναλυτικά η θέση της εταιρείας, όπως την αναδημοσιεύουμε αυτολεξεί έχει ως εξής:

«Η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση συνεχίζεται δυναμικά και ο μετασχηματισμός της αυτοκίνησης επιφέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Ένα από αυτά, είναι ο διαχωρισμός των Daimler Trucks από τη Mercedes-Benz AG, γεγονός που ο Όμιλος της Daimler έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό με δελτία Τύπου.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πιθανό να γίνουν αλλαγές οι οποίες θα επηρεάσουν την πλειοψηφία των θυγατρικών των δύο νέων εταιρειών παγκοσμίως.

Με δεδομένο ότι η Mercedes-Benz Ελλάς διατηρεί κάτω από την «ομπρέλα» της το σύνολο των δραστηριοτήτων επιβατικών, ελαφρών κα βαρέων επαγγελματικών οχημάτων καθώς και λεωφορείων, ενδέχεται να προκύψουν αλλαγές στη λειτουργική δομή της.

Όπως εμφατικά σημειώνει η εταιρεία στο επίσημο δελτίο Τύπου το οποίο λάβαμε, «σε καμία περίπτωση η Mercedes-Benz δεν αποχωρεί από την ελληνική αγορά, η οποία την τιμά με την εμπιστοσύνη της κατατάσσοντάς την σταθερά στην 1η θέση των πωλήσεων ανάμεσα στις premium μάρκες τα τελευταία 7 χρόνια»

Η πορεία αυτή καθιστά την ελληνική εισαγωγική εταιρεία μία από τις πιο επιτυχημένες θυγατρικές της Mercedes-Benz στη Ευρώπη. 

Οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία αναπαράγεται είναι εντελώς ανακριβής, ανυπόστατη και συκοφαντική.

Η Mercedes-Benz Ελλάς δηλώνει απερίφραστα ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της ώστε να προστατεύσει το όνομα και το κύρος της απέναντι σε δημοσιεύματα που παραπληροφορούν, πλήττοντας τη φήμη και την αξιοπιστία της».Info/Photo: mercedes-benz.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει