Η ωραία Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η BMW Σειρά 1

Post date:

Author:

Category:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η νέα ινφλουένσερ της BMW Σειράς 1 και παρακινεί το κοινό «να οδηγήσει τη ζωή στην κορυφή». Εντάξει, κάτι πρέπει να πει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι νέα, ωραία, έχει class quality και ο περισσότερος κόσμος τη γνώρισε από το Greece’s Next Top Model. Σειρά έχει να μάθει και τη νέα Σειρά 1. Που, πλέον, το «παίρνει» αλλιώς το ζήτημα


Η τάση επικοινωνίας της BMW Hellas στρέφεται τελευταία προς επώνυμα πρόσωπα. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο όρος ινφλουένσερ είναι το νέο της υπόθεσης. Ανέκαθεν ένα ωραίο, λαμπερό κορίτσι βοηθούσε τις πωλήσεις

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει τα αναγκαία συστατικά. Ο πολύς κόσμος μπορεί να μη τη θυμάται από το στέμμα της Σταρ Ελλάς ή και απ’ αυτό ακόμα της Miss Universe, αλλά είναι η τηλεόραση που φαίνεται να έκανε το κλικ της αναγνωρισιμότητας. Το γνωστό GNTM.

- Διαφήμιση-

Μετά, λοιπόν, το διαφημιστικό σποτ του πρωταθλητή του kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη και της BMW Σειράς 3, ήρθε το κορίτσι το ωραίο για να επικοινωνήσει τα ζητήματα.


Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συχνά υπάρχει ένα κλισέ σε τέτοιου είδους συνεργασίες. Εννοείται πως το κοινό ξέρει πως είναι πληρωμένες. Αλλά, κατά κάποιο μαζικό τρόπο, ταυτίζεται με αυτόν ή αυτήν που θαυμάζει. Έστω κι αν γρονθοκοπεί στον αέρα ή απέχει μερικά έτη φωτός από τη διεθνών προδιαγραφών λάμψη της Ηλιάνας


Ο «ινφλουένσερ» ο σωστός

Επίσης, να προσθέσω πως, κατά την ταπεινή μου άποψη, ο εξαιρετικός και συμπαθέστατος Ζαμπίδης ήταν μία τελείως άστοχη επιλογή για το προφίλ των εν δυνάμει αγοραστών της 3άρας.

Καμία σχέση με τα «ύφασμα» της κατηγορίας που στοχεύει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Σε Jeep, ναι, θα ήταν μια χαρά. Όπως και σε κάτι πιο νεανικά δυναμικό. Θα ‘βλεπα ακόμα και Hyundai i30 N. Ως δυνατό χτύπημα στο υπογάστριο της κατηγορίας. Έχω έτοιμο και το λεκτικό, αν χρειαστεί.

Όμως, όμως, όμως. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ναι, «δένει» μια χαρά με τη Σειρά 1. Ένα νέο hatchback, με την αίγλη της μπράντας, τις διασυνδέσεις, πλέον και με μεγαλύτερους χώρους. Φρέσκο αυτοκίνητο, φρέσκο κορίτσι. Σύμφωνοι, η Ηλιάνα «ρίχνει» κατά κράτος στο ανφάς της Σειράς 1 με τη μεγάλη γρίλια. Μέχρι του σημείου που κοιτάζεις περισσότερο την ινφλουένσερ και λιγότερο το αυτοκίνητο. Να προσθέσω επίσης πως το σκούρο γκρι δεν «λέει» για shooting. Δείχνει «βαρύ».

Τέλος, για να εστιάσουμε και στα αμιγώς αυτοκινητικά, ως γνωστόν, η νέα Σειρά 1 δεν είναι πλέον πισωκίνητη. Όπως γράφαμε, πέρυσι το Δεκέμβριο, «βάζαμε στοίχημα πως όταν παρουσιαστεί η επόμενη εμπροσθιοκίνητη BMW 1 Series, η πλειοψηφία του κοινού της δεν θα ήξερε καν να ξεχωρίσει το πού μεταδίδεται η κίνηση».

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι πως η μετάδοση της κίνησης δεν θα απασχολεί και την Ηλιάνα. Και να σου πω κάτι; Λογικό είναι. Τα πράγματα, ειδικά στα μαζικά αυτοκίνητα, τείνουν σε μια παγκοσμιοποίηση προσέγγισης. Logistics rules.

Τώρα δείτε και το video για να ξέρετε προς τι η πολυλογία τόση ώρα.


Photo: BMW Hellas

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει