Η Rolls-Royce, οι πάπιες και οι λεμονιές. Η επίσκεψη μετά τον Covid

Post date:

Author:

Category:

Μετά τον κορωνοϊό, έγινε πάλι δυνατή η επίσκεψη στο Rolls-Royce Global Center. Μόνο που οι πάπιες έχουν μικρή αίσθηση της κυκλοφορίας. Κάτι έπρεπε να γίνει. Όπως και για τις 65 λεμονιές

Rolls-Royce ducks

Το εκλεπτυσμένο χιούμορ κυκλοφορεί διακρτιτικά στα κεντρικά της Rolls-Royce. Μαζί με τις πάπιες που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού


Η είσοδος για τους επισκέπτες της Rolls-Royce ή για όσους πελάτες ήθελαν να παραλάβουν οι ίδιοι τα αυτοκίνητά τους δεν ήταν δυνατή από τα τέλη Μαρτίου μέχρι τις 4 Μαΐου. Covid ruled

Όσο, λοιπόν, οι πόρτες της Rolls ήταν κλειστές, η Φύση συνέχισε να κάνει τη δουλειά της. Όπως γνωρίζει σοφά.

Οι νεοσσοί που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας κυκλοφορούν αμέριμνοι, αδιαφορώντας για τα αυτοκίνητα που διασχίζουν τον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο.

Επίσης στα εκτάρια της Rolls, στη Βρετανία, ζουν και βασιλεύουν περί τις 250,000 μέλισσες. Ο ακριβής αριθμός έχει ανατεθεί σε ειδική στατιστική υπηρεσία.


Rolls-Royce honey

Τα μελίσια έχουν ήδη δημιουργήσει τους δικούς τους ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα και παράγoυν το φημισμένο, εξαιρετικό μέλι το οποίο αποκαλείται ”The Rolls-Royce of Honey”

Rolls-Royce honey

Τετράγωνες λεμονιές και άλλες συνωμοσίες

Αλλά είναι και οι χαρακτηριστικές λεμονιές. Οι οποίες δεν αναπτύσσονται στο χαρακτηριστικό τετράγωνο σχήμα που τις βλέπουν οι επισκέπτες της Rolls-Royce.

Αν και οι μηχανολόγοι της εταιρείας αναζητούν έναν τρόπο κατανόησης του πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο (sic).


Μέχρι τότε, λοιπόν, οι 65 λεμονιές του κτήματος της Rolls χρειάζονται κούρεμα. Με ακρίβεια λέιζερ για ομοιόμορφη αρτιότητα. Όπως απαιτεί το υψηλό αισθητικό πρωτόκολλο της Rolls-Royce προκειμένου να υποδεχτεί τους επισκέπτες της.

Rolls-Royce lemon trees

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Rolls-Royce, «προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Το εργοστάσιο παραγωγής έχει κερδίσει πολλά βραβεία αειφορίας και έχει πιστοποιηθεί με ISO 14001 για την περιβαλλοντική διαχείριση».

Αυτά, όντως, είναι σημαντικά επιτεύγματα. Αλλά και το lockdown ήταν ίσως μία ευκαιρία για να μας υπενθυμίσει ότι ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Είτε βάζοντας χιουμοριστικές προειδοποιητικές πινακίδες για άγρια φύση είτε επιδιώκεις τον αυτοκινητικό περφεξιονισμό.

Inspiring Greatness

Και είναι αυτό ακριβώς, η έμπνευση για κάτι σπουδαίο. Ή αλλιώς, ”Inspiring Greatness”. Έτσι όπως ονομάζεται, δηλαδή, η σειρά επεισοδίων της Rolls -Royce για το τι μπορεί να είναι η πηγή έμπνευσης στο δρόμο προς την τελειότητα σε τροχούς.

Ο βραβευμένος από το National Geographic, φωτογράφος και εξερευνητής, Cory Richards, περιγράφει τη διαδρομή της περιπέτειας. Χωρίς πάπιες και λεμονιές.


Rolls Royce Cullinan

Photo: rolls-roycemotors.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει