Η Subaru προωθεί την υιοθεσία σκύλων. Μπράβο!

Post date:

Author:

Category:

Με μία πρωτότυπη καμπάνια η Subaru USA προωθεί την υιοθεσία σκύλων με κάποιο πρόβλημα. Και έξυπνα την ονομάζει «Τhe Underogs», δηλαδή τα αουτσάιντερ

Subaru σκυλιά

Δεν συνηθίζεται οι εταιρείες αυτοκινήτου να ασχολούνται με τα παραμελημένα πλάσματα. Την εξαίρεση την κάνει η Subaru με μία έξυπνη και αισθαντική καμπάνια που παροτρύνει την υιοθεσία των «αουτσάιντερς»


Η Subaru USA «ανέβασε» μία σειρά από σύντομα βίντεο. Είναι για τον Diego, τον Echo, τον Mace, τον Cooper, τον Charlie, τον Ray και τα άλλα «παιδιά»

Είναι μερικά μόνο από τα αουτσάιντερς. Σκυλιά με κάποιο «πρόβλημα». Το ένα έχει χάσει το μάτι του. Το άλλο το πόδι του. Το άλλο είναι τεράστιο και δεν το θέλει κανείς. Το άλλο είναι ηλικιωμένο. Και ούτω καθ’ εξής. Είναι τα ”underdogs” – ένα λογοπαίγνιο που χρησιμοποίησε έξυπνα η Subaru για να προωθήσει την καμπάνια.

Τετρακίνητη ευαισθησία προς τετράποδα. Like

Ναι, δεν είναι ακριβώς καμπάνια. Και ακόμα καλύτερα δηλαδή. Η Subaru, από το 2008 μέχρι σήμερα, έχει δωρίσει κάποια $25 εκατομμύρια στον οργανισμό που ασχολείται με την προστασία των ζώων από την ανθρώπινη σκληρότητα. Για την ιστορία, λέγεται ASPCA.


Αφορμή για αυτήν τη σειρά των βίντεο είναι η προσπάθεια της Subaru να θεσπίσει από φέτος τη λεγόμενη National Make A Dog’s Day, στις 22 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα, ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί το ζωόφιλο κοινό να κάνει κάτι θετικό αυτήν την ημέρα και να το μοιραστεί με το hashtag #MakeADogsDay


Οι αποδέκτες της επικοινωνίας μπορούν, για παράδειγμα, να προσφέρουν κάποια βοήθεια σε ένα άσυλο προστασίας. Ή να συμμετέχουν σε μια προσπάθεια -σε συνεργασία με τους ντίλερς της Subaru- φροντίδας εγκαταλελειμμένων ζώων. Ή, ακόμα καλύτερα, να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο που συχνά παραβλέπεται.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ενέργειας, τα σκυλιά με κάποιο «πρόβλημα» είναι αυτά που δεν τυχγάνουν ενδιαφέροντος στις κατά τόπους φιλοζωικές. Έτσι, η προσπάθεια της Subaru μέσω των βίντεο είναι «να καταδείξει τη γοητεία τους, να βοηθήσει τον κόσμο να τα ερωτευτεί και, ει δυνατόν, να υποκινήσει στην υιοθεσία τους».

Ένα μεγάλο μπράβο. Δείτε τα βίντεο.


Photo: Subaru USA

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει