Στο εργοστάσιο του νέου Insignia

Post date:

Author:

Category:

Opel Insignia 2017

 

Μία νέα εποχή ξεκίνησε στο εργοστάσιο της Opel στο Rüsselsheim με το νέο Insignia να κόβει την κορδέλα της παραγωγής

Το πρώτο Insignia Grand Sport που κατασκευάστηκε κατά παραγγελία πελάτη, πέρασε επίσημα από τη γραμμή παραγωγής την Τρίτη

Opel Insignia Russelheim

 

Επενδύθηκαν πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην προετοιμασία για την παραγωγή της νέας ναυαρχίδας.

 

Η νέα ναυαρχίδα της Opel είναι βασικό στοιχείο της προϊοντικής  επέλασης, που θα κορυφωθεί με επτά νέα μοντέλα για φέτος και μόνο.

Opel Insignia 2017

Περίπου 100 νέα σετ εξοπλισμού εργαλείων απαιτήθηκαν για να ξεκινήσει η παραγωγή του

 

Βασισμένο σε μία νέα αρχιτεκτονική, το νέο Insignia είναι έως 200 kg ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, χαμηλότερο και πιο ευρύχωρο εσωτερικά.

Η ακριβής συναρμολόγηση κάθε μέρους του αμαξώματος του Insignia ελέγχεται προσεκτικά κατά τη διαδικασία του quality control

 

Αξιοσημείωτη τεχνολογική καινοτομία είναι το ευφυές σύστημα τετρακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring) σε κάθε τροχό σε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Η νέα ναυαρχίδα της Opel γιόρτασε πρόσφατα την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

Το αυτοκίνητο αναμένεται στις εκθέσεις των Διανομέων από φέτος το καλοκαίρι.

Info/Photos: Opel

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»