Νέα, δυνατή, κάθετη μονάδα Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο Μαρούσι

Post date:

Author:

Category:

Ισμαήλος Α.Ε.Μαρούσι

 

 Το πάθος και η τεχνογνωσία για premium επιλογές και πολύτιμα classics «ανέβηκε» στα βόρεια προάστια της πόλης

Όταν έχεις 27 χρόνια στο βιογραφικό σου ως ένας από τους σημαντικότερους και πιο καταξιωμένους «παίκτες» στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, τότε η μόνη αυτονόητη επιλογή είναι η επέκταση.

Είχε τύχει να περάσω από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου πριν λίγους μήνες. Κοντοστάθηκα πριν διασχίσω την πολυσύχναστη λεωφόρο γιατί το μάτι μου «έπεσε» σε μια εντυπωσιακή κατασκευή εν εξελίξει. Δεν είχε ακόμα, φυσικά, επιγραφές και λογότυπα αλλά φαινόταν πως κάτι εντυπωσιακό ήταν στα σκαριά.

Επιστροφή στο σήμερα, λοιπόν, όπου μαθαίνω πως πρόκειται για τη νέα, ανεξάρτητη μονάδα της Ισμαήλος Α.Ε. που σκοπό έχει να καλύψει πελάτες από τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής. Εκείνους που αναμένουν το καλύτερο σε επίπεδο εξυπηρέτησης, είτε μιλάς για πώληση, συντήρηση ή, έστω, πρόσχαρη πλήρη ενημέρωση.

Την εμπειρία την έχω ειπσράξει ήδη από τα άλλα καταστήματα της Ισμαήλος Α.Ε. και το αίμα νερό δεν γίνεται. Οι άνθρωποι ξέρουν, «το ‘χουν» και η νέα γενιά της εταιρείας που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά, ο υιός κ. Πάνος Ισμαήλος, έχει όλη τη φρεσκάδα, τον ενθουσιασμό και μαζί τη σοβαρότητα τού να διαχειρίζεται μια εταιρεία που δεν σταματά στα τυπικά. Για την ιστορία, είναι και συνειδητοποιημένος petrolhead.

Επιπλέον στοιχείο στην automotive εξέλιξη; Η άκρως επαγγελματική εμπλοκή της Α. Ισμαήλος Α.Ε. και σε σπάνια classics όπου, όπως μπορείτε να δείτε στην πιο premium, διεθνών προδιαγραφών ψηφιακή έκδοση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, το Best of Cars 2017/18 (συγκεκριμένα, στις σελίδες 262-265), επιμελούνται με προσήλωση και σεβασμό τα μηχανήματα του χθες.

Best of Cars 2017/18

 Το νέο κατάστημα της εταιρείας, επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, είναι ίσως το εντυπωσιακότερο κτήριο που έχει κατασκευαστεί για αυτή την δουλειά στην χώρα μας προσφέροντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να κάνει service, επισκευές φανοποιείου και βαφείου, σε κάθε τύπο οχήματος, ανεξαρτήτου μάρκας.  

Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της εγκατάστασης καταλαμβάνει η δραστηριότητα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχοντας πάνω από 30 μεταχειρισμένα οχήματα στην έκθεση.

 Περάστε από τη Λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου. Στο δεξί σας χέρι με κατεύθυνση προς τα βόρεια. Ή αντιστρόφως. Αλλά και πάλι πολλά λέω. Το βλέμμα σας θα «πέσει» σχεδόν αναγκαστικά. Όπως το δικό μου, μερικούς μήνες πριν.

Info: ismailos.gr / Photo: Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει