Αγγελία που χαζεύουμε: πωλείται η McLaren 675 LT του Jay Kay

Post date:

Author:

Category:

Μόλις 500 κομμάτια. Η McLaren 675 LT, η πισταδόρικη εκδοχή της 650S. Ένας επώνυμος petrolhead, ο τραγουδιστής των Jamiroquai. Μία αγγελία. Τη χαζεύουμε ως όνειρο χειμερινής νυκτός

Με λιγότερα από 3,600 km στο οδόμετρο, ένα βιογραφικο ως ένα από τα ταχύτερα και πιο εστιασμένα αυτοκίνητα της πρόσφατης αγοράς και έναν διάσημο ιδιοκτήτη, τον frontman του συγκροτήματος των Jamiroaquai, τον γνωστό Jay Kay, που είναι δεδηλωμένος οπαδός των σπορ κατασκευών, αυτή η McLaren 675 LT μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέο ιδιοκτήτη.

Βαμμένη στο μοναδικό Chicane Grey, με γκρι καθίσματα από αλκαντάρα και πορτοκαλί λεπτομέρειες, δείχνει υπέροχη.

McLaren-675-LT-Jay Kay

McLaren-675-LT-Jay Kay

McLaren-675-LT-Jay Kay

McLaren-675-LT-Jay Kay

McLaren-675-LT-Jay Kay

Jay Kay

Τα ακριβά αυτοκίνητα αλλάζουν εύκολα «χέρια» στα υψηλά «κλιμάκια». Ο Jay Kay έχει ήδη πολλές εξωτικές κατασκευές στο γκαράζ του. Κάτι τον χάλασε με τη McLaren ή επενδυτική κίνηση; 

Περισσότερα στοιχεία για την «αγγελία» όπως «ανέβηκε» από τον οίκο δημοπρασιών Silverstone Auctions εδώ. Που όπως σημειώνει θα γίνει ανάρπαστη.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει