Οδηγείστε το Compass στο Jeep Camp, στον Παρνασσό

Post date:

Author:

Category:

Compass

 

Συνδυάζοντας μια μκρή εξόρμηση στην Αράχωβα με την οδήγηση στις off-road δοκιμασίες του νέου Jeep Compass

Το Jeep Camp το είχαμε γευτεί κατά τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Jeep Renegade, αλλά αυτή τη φορά, όπως μας ενημερώνει η Jeep Hellas, ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικό και συναρπαστικό για να αναδείξει τις δυνατότητες  του Compass.

Jeep Camp

 

Περάσματα από βαθιές παγίδες λάσπης, ”‘σκακιέρα” που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν με τρεις και δύο ρόδες, αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, και έντονα βραχώδη περιβάλλοντα, όπως αυτά που θα συναντούσατε σε ένα ποτάμι. Αυτές είναι μερικές από τις ”δοκιμασίες” που μπορείτε να τεστάρετε τα Compass και Renegade.

 

Yπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, απολαμβάνετε ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνεστε για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον, γεμάτο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4. Ακολούθως, με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, μπορείτε να έχετε την εμπειρία off-road οδήγησης ενός Jeep.

 

#Ιnfo

  • Ημέρες λειτουργίας:  Σάββατο, Κυριακή και αργίες

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 6936 532754

  • Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού  

GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Photo: Jeep

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει