Οδηγείστε το Compass στο Jeep Camp, στον Παρνασσό

Post date:

Author:

Category:

Compass

 

Συνδυάζοντας μια μκρή εξόρμηση στην Αράχωβα με την οδήγηση στις off-road δοκιμασίες του νέου Jeep Compass

Το Jeep Camp το είχαμε γευτεί κατά τη δημοσιογραφική παρουσίαση του Jeep Renegade, αλλά αυτή τη φορά, όπως μας ενημερώνει η Jeep Hellas, ανανεώθηκε και έγινε ακόμα πιο απαιτητικό και συναρπαστικό για να αναδείξει τις δυνατότητες  του Compass.

Jeep Camp

 

Περάσματα από βαθιές παγίδες λάσπης, »‘σκακιέρα» που αναγκάζει τα οχήματα να κινηθούν με τρεις και δύο ρόδες, αναβάσεις και καταβάσεις σε μεγάλες κλίσεις, και έντονα βραχώδη περιβάλλοντα, όπως αυτά που θα συναντούσατε σε ένα ποτάμι. Αυτές είναι μερικές από τις »δοκιμασίες» που μπορείτε να τεστάρετε τα Compass και Renegade.

 

Yπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, απολαμβάνετε ένα ζεστό ρόφημα και ενημερώνεστε για τα χαρακτηριστικά των μοντέλων σε ένα αυθεντικό Jeep περιβάλλον, γεμάτο με εικόνες και βίντεο από εμπειρίες 4Χ4. Ακολούθως, με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep, μπορείτε να έχετε την εμπειρία off-road οδήγησης ενός Jeep.

 

#Ιnfo

  • Ημέρες λειτουργίας:  Σάββατο, Κυριακή και αργίες

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 6936 532754

  • Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού  

GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Photo: Jeep

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Η ελευθερία τού να μην ανήκεις

«Αυτές τις μέρες συμπληρώνονταιι 8 χρόνια 4Drivers. Και αν έπρεπε ένα μόνο κείμενο να χαρακτηρίσει τη φιλοσοφία του, είναι αυτό. Μόνο freedom - που θα ´λεγε και ο Braveheart»

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

«Βαρετό» Golf; Σηκώνει πολλή συζήτηση

Λίγο πριν την εμφάνιση του Golf Mk8, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία ρεαλιστική τάξη

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»