Νέο Jeep Compass. H παρουσίαση, η Τσαπανίδου και οι τιμές

Post date:

Author:

Category:

Jeep Compass τιμή

 

Εντυπωσιακή αποκάλυψη επί ελληνικού εδάφους στο Grand Resort Lagonissi. Σε ρόλο ”ανακρίτριας” η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου «ανέκρινε» τους επιτελείς της Jeep στην Ελλάδα για να μάθει τα πάντα για το νέο Compass και «έβγαλε λαυράκι». 

 

Η δημιουργία ενός νέου μοντέλου από την Jeep είναι από μόνη της αιτία για εορτασμό. Όταν μάλιστα το συγκεκριμένο μοντέλο, το ολοκαίνουργιο Compact Premium SUV, Jeep Compass, ολοκληρώνει την γκάμα της Jeep, που σήμερα έχει από μία πρόταση για κάθε κατηγορία SUV, η διάθεση για εορτασμό είναι διπλή.

 

Διπλά εντυπωσιακή ήταν φυσικά και η εκδήλωση αποκάλυψης του νέου Jeep Compass επί ελληνικού εδάφους που οργάνωσε η Lancia-Jeep Hellas στις 3 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi και κράτησε ολόκληρη την ημέρα, με καλεσμένους επίσημους εμπορικούς συνεργάτες και δημοσιογράφους.

 

Το πρωί, δεκάδες εκπρόσωποι του επίσημου δικτύου της Jeep από όλη την Ελλάδα, οδήγησαν το νέο Jeep Compass και έζησαν από πρώτο χέρι την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει. Εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση, την ποιότητα και τις ικανότητές του εντός και εκτός δρόμου, και ύστερα, ενημερώθηκαν με πρωτοποριακές τεχνικές για κάθε λεπτομέρεια του premium μοντέλου.

 

Το απόγευμα, στο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, το λόγο είχαν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, που έζησαν από κοντά μία διαφορετική εμπειρία παρουσίασης αυτοκινήτου.

Αντί των συνηθισμένων ομιλιών, στη σκηνή εμφανίστηκε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, ανέλαβε να ανακρίνει τους επιτελείς της εταιρίας για κάθε φανερό και κρυφό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου, και τελικά, έβγαλε «λαυράκι» αφού αποκάλυψε ότι το νέο Jeep Compass, θα προσφέρεται και με το πρωτοποριακό και μοναδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, της Lancia-Jeep Hellas, που περιλαμβάνει 50 άτοκες δόσεις.

 

Από αριστερά, Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, Γενικός Διευθυντής, Federico Goretti, Head of European General Distributors and Importers, Πόπη Τσαπανίδου, Πολυχρόνης Συγγελίδης, Roy Nygaard, Sales Manager, EMEA Region | European Importers

 

#Τα specs

Το νέο Jeep Compass, το Compact Premium SUV που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την αγορά των SUV, εξοπλίζεται με οικονομικούς και ισχυρούς κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.400 έως 2.000 κ.εκ., χειροκίνητα και 9τάχυτα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων, εξελιγμένα συστήματα κίνησης σε δύο ή σε τέσσερις τροχούς και έχει ήδη αποσπάσει την ανώτατη διάκριση ασφάλειας 5 Αστέρων από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP.

Jeep Compass

 

 

To Jeep Compass βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas με τις τιμές του να ξεκινούν από €25.9000.

Inf / Photo: Jeep Hellas

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει