Στο παρασκήνιο του Ken Block. Τι ετοιμάζει με την Amazon

Post date:

Author:

Category:

To Gymkhana Files αποκαλύπτει τη δουλειά που κρύβεται πίσω από τα εντυπωσιακά video του Ken Block και ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Amazon 

Περισσότερα από 500 εκατομμύρια views, παραγωγές καταχωρημένες στο Top 10 των πιο πετυχημένων viral όλων των εποχών και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πλάνα που είδαμε σε επίπεδο YouTube.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας που διαχειρίζεται τα Gymkhana Files, η Amazon ανακοίνωσε ότι το ”The Gymkhana Files”, η σειρά με τον σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και και επιχειρηματία Ken Block, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

- Διαφήμιση-

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα, με δύο νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή. Η Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα σηματοδοτήσει το φινάλε της σειράς ”The Gymkhana Files” και την παγκόσμια πρεμιέρα του ”GymkhanaTEN”, το αποκορύφωμα του Ken Block και της προσπάθειας της ομάδας του στο να δημιουργήσουν το διαφορετικό στην ιστορία των viral.

Με την ευκαιρία, η Amazon έβγαλε στον «αέρα» και ένα video πoυ δείχνει μέρος της ομαδικής δουλειάς και των απρόοπτων της σειράς Gymkhana.

Photo: Amazon

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει