Το νέο παιχνίδι του Ken Block είναι ένα pick-up 914 ίππων

Post date:

Author:

Category:

Το νέο, εξωπραγματικό παιχνίδι του Ken Block. Το Hoonitruck. Ένα pick-up του ’77 με εξωπραγματική ισχύ και έτοιμο για τη νέα σειρά video των Gymkhana

Πρόκειται για ένα pick-up, το εξαιρετικά δημοφιλές στις Η.Π.Α., Ford F-150, του 1977. Φυσικά, πρόκειται για το πιο άγριο Ford F–150 που έχει υπάρξει ποτέ.

Το νέο αυτοκίνητο του Ken Block είναι ένα σωληνωτό σασί με κάποια μέρη του αμαξώματος από πάνω που παραπέμπουν στο F-150.

- Διαφήμιση-

Το Hoonitruck  είναι τετρακίνητο, φορά τον κινητήρα που προέρχεται από το Ford GT και αποδίδει κάτι περισσότερο από 900 ίππους. Τρελό…

Οι μνήμες για τον Ken Block πηγαίνουν αρκετά πίσω με το Ford F-150. Ένα τέτοιο είχε ο πατέρας του, σε ένα τέτοιο έκανε το πρώτο του burn out και με αυτό ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο βίντεο της σειράς Gymkhana.

Όπως γράφαμε πρόσφατα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας που διαχειρίζεται τα Gymkhana Files, η Amazon ανακοίνωσε ότι το ”The Gymkhana Files”, η σειρά με τον σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και και επιχειρηματία Ken Block, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.

Photo: TheHoonigans

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει