Η ευαισθησία με πράξεις. Η Kosmocar κοντά στους πληγέντες

Post date:

Author:

Category:

Kosmocar φωτιές

Τα λόγια δίνουν και παίρνουν όλες αυτές τις μέρες μετά την εθνική καταστροφή. Σε αντίθεση με αυτά, η Kosmocar κάνει πράξη την άμεση υποστήριξη των πληγέντων. Ένα μεγάλο μπράβο για την κοινωνική της ευαισθησία

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, προσφέρεται «άμεση και δωρεάν διάθεση 300 αυτοκινήτων σε όσους καταστράφηκε το όχημά τους στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

- Διαφήμιση-

Η Kosmocar, ως εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στέκεται αρωγός στους συνανθρώπους μας οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την άμεση και δωρεάν διάθεση συνολικά 300 αυτοκινήτων από τις μάρκες τις οποίες αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, στους κάτοικους ή επισκέπτες των πληγεισών περιοχών, των οποίων το όχημα καταστράφηκε από τις πυρκαγιές, για περίοδο δύο μηνών, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

H Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στην Ελλάδα, θα διαθέσει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα από τις αρχές Αυγούστου και για διάστημα δύο μηνών.

#Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιουλίου στην τηλεφωνική γραμμή 210-9981131, η οποία έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00. 

Photo: Γ. Καραγιωργάκης

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει