Πωλείται η συλλεκτική Lancia Delta HF Evo Martini στην Ελλάδα

Post date:

Author:

Category:

Lancia-Delta-HF-Evo Martini-for-sale-4drivers.gr

Είναι η αγγελία που χαζεύουμε: Η γνήσια, όπως περιγράφει η σχετική καταχώρηση, Lancia Delta HF Evo Martini 5 που πωλείται από έμπορο των βορείων προαστίων

Λευκή, με την κλασική τριχρωμία της Martini, με ελληνικές πινακίδες, μόλις 39.000 km στο οδόμετρο και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν, η αγγελία πώλησης της Lancia Delta HF Evo Martini από τη VT Motors περιγράφει ένα αυτοκίνητο-θρύλο.

Μόλις 400 είχαν παραχθεί, η συγκεκριμένη είναι αυτή με το συλλεκτικό serial number Νο37, με τα 210 PS, τους τροχούς 15 ιντσών (ναι, το 1992 αρκούσαν μόλις 15 ίντσες) και το κόκκινο καπάκι εκκεντροφόρων. 

Lancia-Delta-HF-Evo Martini-for-sale-4drivers.gr

Lancia-Delta-HF-Evo Martini-for-sale-4drivers.gr

Lancia-Delta-HF-Evo Martini-for-sale-4drivers.gr

 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη Lancia Delta HF Evo Martini 5 στη σχετική αγγελία.

Y.Γ. Το 4Drivers δεν συστήνει, μεσολαβεί ή γνωρίζει τις αγγελίες που κατά καιρούς αναδημοσιεύει. Απλώς χαζεύει.

Photo: vtmotors.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»