Το τρομερό ατύχημα της Sophia Floersch με την F3 στο Macau

Post date:

Author:

Category:

Το απίστευτο ατύχημα στον αγώνα της F3 στο Macau κάνει το γύρο του κόσμου και αφήνει τη 17χρονη οδηγό Sophia Floersch στο χειρουργείο. Πάλι καλά με τόση βιαιότητα

Η δεξιά στροφή στην πίστα του Macau -που δεν είναι ακριβώς πίστα αλλά ένας ιδιαίτερα στενός δρόμος- δεν φαινόταν να έχει κάτι το τεχνικά δύσκολο. Υπήρχε μια ροή μονοθεσίων που πέρναγαν μπροστά από τους θεατές.

Όμως ξαφνικά, η F3 της 17χρονης γερμανίδας οδηγού Sophia Floersch εμφανίζεται κυριολεκτικά να ίπταται και να προσγειώνεται με βιαιότητα στο χώρο όπου βρίσκονταν φωτογράφοι και κριτές. Τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

- Διαφήμιση-

Επίσης ευτυχώς -για μια τόσο απότομη επιβράδυνση του μονοθέσιου καθώς εκτιμάται πως το αυτοκίνητο της Floersch προσέκρουσε με κάποια 275 km/h- η ίδια υπέστη τραύμα στη σπονδυλική στήλη. Θα περίμενε κανείς πως δύσκολα θα ζούσε μετά από μια τόσο μπρουτάλ σύγκρουση.

Χθες, πάντως, έκανε και το σχετικό χειρουργείο, ενώ σε ένα tweet στον προσωπικό της λογαριασμό φάνηκε αισιόδοξη. 

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει