Ματιά στο εσωτερικό του νέου CUPRA Concept

Post date:

Author:

Category:

Μία πρώτη γεύση από το εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού πρωτότυπου CUPRA Concept

Cupra concept εσωτερικό

To CUPRA Concept είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας. Αυτή είναι μία κλεφτή ματιά του κόκπιτ όπως την αποκάλυψε σήμερα η εταιρεία. Υπομονή μέχρι το Φθινόπωρο, στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και για την υπόλοιπη εικόνα


 Το CUPRA Concept, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, αντιπροσωπεύει την πραγματική αίσθηση των καθαρόαιμων επιδόσεων. Μαζί και της στοχευμένης σχεδιάσης ως μία τολμηρή πρόταση για το το μέλλον της κινητικότητας

Το εσωτερικό του πρωτότυπου αυτοκινήτου αναμειγνύει με ανοικτό πνεύμα υλικά και τεχνολογία. Η σχεδιαστική γλώσσα είναι εστιασμένη στη δημιουργία μίας καμπίνας που εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ του προσανατολισμού του οδηγού και της άνεσης των επιβατών. 

Η φιλοσοφία στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό του αντιπαραβάλλονται χρωματισμοί, επενδύσεις carbon, δυναμικές τεχνολογίες και σχεδίαση, ώστε να προσφέρουν μία ποιοτική καμπίνα. 

Το εσωτερικό επικεντρώνεται στην ισορροπία. Ισορροπία μεταξύ οδηγού και επιβατών, ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και λειτουργικότητας. Το αυτοκίνητο φέρνει νέες ιδέες σε αυτό που μπορεί να προσφέρει ένα μοντέλο CUPRA, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλλει και να προσαρμόζει την προσωπικότητα του σύμφωνα με τις ανάγκες των επιβατών. 

Να θυμίσουμε πως ακριβώς ένα μήνα πριν από σήμερα, στις 22 Ιουλίου η CUPRA είχε αποκαλύψει μία επίσης λεπτομέρεια του νέου αυτοκινήτου. Εκείνη τη φορά αναφορικά με την εξωτερική σχεδίαση. Ήταν αυτή που βλέπετε αμέσως πιο κάτω


Cupra Concept 2020

Το αναμενόμενο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της CUPRA θα είναι ένα «τετράθυρο crossover με κομψότητα ενός coupe», σύμφωνα με την επίσημη θέση της εταιρείας


Η μελλοντική κατεύθυνση της CUPRA

Η CUPRA συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της ως εταιρεία προσανατολισμένη στο μέλλον. Δημιουργεί οχήματα που κατέχουν την ουσία της μάρκας, χρησιμοποιώντας παράλληλα προηγμένες τεχνολογίες προκειμένου να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της προσωπικής κινητικότητας. 

Οχήματα όπως το CUPRA Concept φανερώνουν τα βήματα που κάνει η μάρκα για να διευρύνει τη γκάμα της. 

Μείνετε συντονισμένοι για την ψηφιακή αποκάλυψη του CUPRA Concept στις 2 Σεπτεμβρίου. Τότε που θα κάνει, δηλαδή, το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 


Info / Photo: CUPRA

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει