Αυτές είναι οι φωτό του νέου τριθέσιου supercar της McLaren

Post date:

Author:

Category:

McLaren bp23

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες τoυ εσωτερικού της BP23, όπως θα λέγεται το νέο hyper-mega-supercar της McLaren που θα παρουσιαστεί το 2019. Για την ακρίβεια, είναι το »μουλάρι» με το εσωτερικό μιας 720S αλλά με το τιμόνι σε »λάθος» θέση

Η McLaren είναι φειδωλή σε ανακοινώσεις πριν παρουσιαστούν τα μοντέλα της. Κάτι σαν την Apple… Εδώ, λοιπόν, έχουμε την πρόθεσή της να επιστρέψει με το ακριβότερο, ισχυρότερο  ΜcLaren από καταβολής της, θυμίζοντας το lay out του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής που κάποτε ήταν η επίσης τριθέσια McLaren F1.

Ξέρουμε ήδη πως θα είναι υβριδική, ότι θα είναι περισσότερο εστιασμένη στο δρόμο και λιγότερο στην πίστα και πως θα έχει ένα εξαιρετικά αεροδυναμικό αμάξωμα. 

Info: Top Gear

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»