Μια καινούργια McLaren Senna συγκρούεται σε τοίχο. Ξανά

Post date:

Author:

Category:

McLaren-Senna-crash

Λίγο αφού την παρέλαβε, ο οδηγός μιας McLaren Senna προσέκρουσε σε τοίχο. Σημείο των καιρών

Η είδηση φυσικά, όπως και πολλές άλλες αντίστοιχες πριν από αυτήν, κάνει το γύρο του κόσμου. Για την ιστορία, συνέβη κάπου στο Μόναχο. Είναι εντυπωσιακό, πιασάρικο αλλά και απογοητευτικό το να βλέπεις ένα supercar να τρακάρει λίγο μετά την παραλαβή του. Με λιγότερα από 100 χιλιόμετρα στο οδόμετρο της McLaren Senna; Έλεος.

- Διαφήμιση-

Κάτι σημαίνει, όμως, όλο αυτό. Πιθανότατα, ότι γίνεσαι πολύ πιο εύκολα πλούσιος πάρα καλός οδηγός που να ξέρει να χειριστεί αυτή τη χαοτική ιπποδύναμη. Είναι ένα μάθημα που ίσως πήρε ο 43χρονος οδηγός της.

Ως γνωστόν, η McLaren κατασκευάζει μόνο 500 αντίτυπα της Senna. Η κάθε μία κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Και είναι κρίμα να τη βλέπεις στην άκρη του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς και τα σημάδια από τα λάστιχα στην άσφαλτο.

Κάτι ξεκόλλησε εκεί πίσω. Δεν θέλει και πολύ. Λίγο παραπάνω πάτημα στο γκάζι. Τα ηλεκτρονικά δεν νικούν την ανυπέρβλητη άγνοια.

Καθώς, λοιπόν, αυτά τα πανάκριβα αυτοκίνητα απευθύνονται σε εξαιρετικά εύπορους ανθρώπους, καλό είναι να θυμάται κανείς πως το χρήμα δεν αγοράζει τις ικανότητες.

Photo: GT Spirit

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει