Τι ξέρουμε για τη νέα Mercedes A-Class;

Post date:

Author:

Category:

 

Η επόμενη Mercedes A-Class θα είναι πιο ”μπροστά” και από την S-Class σε κάποιους τομείς. Τι μάθαμε, ακριβώς;

 

#Ότι το πλαίσιο της νέα A-Class θα εντάσσεται σε μια ευρύτερη οικογένεια προσθιοκίνητων μοντέλων της Mercedes.

 

#Ότι οι μέχρι τώρα φωτογραφίες αλλά και αυτές που η επίσημη Mercedes έδωσε στην ”κυκλοφορία”, δείχνουν χωρίς καμουφλάζ το εσωτερικό της, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με του υπάρχοντος μοντέλου αλλά διαθέτει, μεταξύ άλλων, εντυπωσιακό infotainment.

 

#Ότι η τεχνολογία των ηλεκτρονικών εξελίσσεται τόσο γρήγορα που η νέα A-Class θα διαθέτει εφάμιλλο, αν όχι πιο ”προχωρημένο”, interface και από την ναυαρχίδα πολυτελείας, την S-Class.

 

#Ότι στην κορυφαία της έκδοση εξοπλισμού θα διαθέτει δύο οθόνες 10 ιντσών οι οποίες θα παραμετροποιούνται ανάλογα με τις συμβατικές, σπορ ή μινιμαλιστικές προτιμήσεις του οδηγού.

 

#Ότι θα διαθέτει head-up display.

 

#Ότι ο επεξεργαστής του συστήματος πλοήγησης (navigation) θα είναι τόσο γρήγορος που θα ”ακούει” τις εντολές του οδηγού ”διαβάζοντας” τις προθέσεις του. Για παράδειγμα, θα μπορείς να λες ”πεινάω” και να σου ”βγάζει” τη λίστα των διαθέσιμων σημείων εστίασης στην απόσταση που θα ορίζεις με τρισδιάστατη απεικόνιση.

 

#Ότι παράλληλα με την εξελιγμένη αναγνώριση φωνής, η νέα Mercedes A-Class θα λανσάρει ένα νέο touchpad που θα προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και θα ανταποκρίνεται (και) σε χειρονομίες.

 

#Ότι θα διαθέτει τις ήδη γνωστές σε κάποια άλλα αυτοκίνητα πολλαπλές δυνατότητες εσωτερικού φωτισμού ενώ το τιμόνι θα προέρχεται από την S-Class.

 

#Ότι η κορυφαία έκδοση της A-Class, η AMG, ίσως αποδίδει 400 ίππους.

Photo: Car&Driver

  

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει