Επιβεβαιωμένο: η νέα Mercedes-AMG A45 θα έχει Drift mode

Post date:

Author:

Category:

Mercedes-AMG A45_4Drivers

Η επιθετικότητα στο DNA της. Η αναμενόμενη AMG A45 θα αρέσκεται σε παντιλίκια, θα έχει 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και περισσότερους από 400 ίππους

Δεν είναι απλώς φήμη αλλά επιβεβαιωμένη πληροφορία για το νέο, κορυφαίο hathcback της Mercedes-Benz.

Ο επικεφαλής του τμήματος AMG, Tobias Moers, ήταν μεν λακωνικός αλλά ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού στο Παρίσι: η νέα A45 θα διαθέτει και εξελιγμένη τετρακίνηση 4Matic και 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και «τόσες βελτιώσεις που δεν θα έχει καμία σχέση, τόσο με το προηγούμενο μοντέλο όσο και με το τι υπάρχει σήμερα στην αγορά».

Ο ίδιος εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως το νέο αυτοκίνητο θα είναι «απίστευτο», επωφελούμενο από τις βελτιώσεις σε ακαμψία και άνεση ενώ το Drift mode -στο δρόμο που χάραξε το Focus RS- θα προσφέρει τη δυνατότητα της πλαγιολίσθησης όταν ο οδηγός έχει κέφια. Κάτι ανίστοιχο με το ίδιο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανισμό της Mercedes-AMG E63.

Mercedes-AMG A45_4Drivers

Και φαίνεται πως οι άνθρωποι της Mercedes δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί. Mεταγενέστερα θα εμφανιστεί μια ακόμα πιο δυνατή έκδοση, η A45 S. Η νέα εποχή της Mercedes δείχνει την ολική στροφή της εταιρείας. Μας αρέσει.

Photo: Google / Μotor1

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει