Πράσινη Μπασκετική Mercedes

Post date:

Author:

Category:

Παναθηναϊκός μπάσκετ Mercedes

 

Μια συνεργασία δύο κορυφαίων ομάδων, της Mercedes-Benz Hellas και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με επίσημους προσκεκλημένους τα παιδιά από το ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

Στο γυαλί οι αναλογίες χάνονται. Αν βρεθείς όμως μία ανάσα από Μπουρούση, Νίκολς και σύσσωμου του ρόστερ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τότε καταλαβαίνεις το πλήρες μέγεθος των τιτανομαχιών που λαμβάνουν μέρος εντός του παρκέ.

Μπουρούσης Mercedes

[O σέντερ του Παναθηναϊκός BC, Γιάννης Μπουρούσης, σε ένα αφ’ υψηλού ενσταντανέ με τη Mercedes AMG]

 Ο λόγος, βεβαίως, που αισθανθήκαμε τόσο… μικροί (2,15 μ. είναι αυτά όπως και να το κάνουμε), ήταν ότι για λίγες ώρες ξεφύγαμε από τα τετριμμένα σε μία πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση.

Καλεσμένοι της Mercedes-Benz Ελλάς, στις εγκαταστάσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Ν. Κηφισιά, όπου και επισφραγίστηκε αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή της σεζόν, τη συνεργασία, δηλαδή, της Mercedes-Benz Ελλάς με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η ομάδα, καθώς και ο Πρόεδρος, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, επισφραγίζοντας έτσι την στενή σχέση μεταξύ των δύο Ομίλων. Δύο ομίλων που εκτός από την συνεργασία τους δίνουν και ανάσες ζωής στο εκπληκτικό έργο που γίνεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Panathinaikos BC

[Παίκτες, πρόεδροι, στελέχη και παιδιά σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα τελευταία]

Mercedes Panathinaikos BC

[Οι Γιάννης Μπουρούσης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ και εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος]

Σ’ ένα χώρο που συνδύασε ιδανικά την παρουσίαση ξεχωριστών μοντέλων της Mercedes-Benz με την αίσθηση του γηπέδου, καθώς οι εγκαταστάσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας διαθέτουν ένα γήπεδο μπάσκετ για εσωτερικές αναμετρήσεις, επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Panathinakos Basket Mercedes

[Ο αγαπημένος του 4Drivers, Κέϊσι Ρίβερς, μεταξύ των παικτών που τα παιδιά απ΄το ”Χαμόγελο” έπαιξαν ένα φιλικό μονό

Παναθηναϊκός μπάσκετ

 [Είναι αλλιώς όταν η μπάλα σου έχει αυτόγραφα των Γκάμπριελ και  Σίνγκλετον]

Αλεξάνδρα Χρυσσού

[Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Mercedes Hellas, κ. Αλεξάνδρα Χρυσσού με τον Mr Green]

Οι μικροί φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του και να παίξουν ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ μαζί με τα ινδάλματά τους. 

«Ζούμε μία μόνιμη αγωνιστική περίοδο με μεγάλες συγκινήσεις, με διαρκείς αγώνες κόντρα στις απρόβλεπτες καταστάσεις της εποχής. Έτσι, ένας δυνατός αγωνιστικά συνεργάτης, με τόσο δυνατή και σταθερή παρουσία στα γήπεδα Ελλάδας και Ευρώπης αποτελεί πραγματική έμπνευση για εμάς» δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ιωάννης Καλλίγερος. 

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι ”το πιο σημαντικό Κύπελλο, το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ… 

…Καλά είναι και τα πρωταθλήματα, καλές είναι και οι κούπες, καλά και τα γρήγορα και ασφαλή αυτοκίνητα και συγχαρητήρια στη Mercedes για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλος ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λέει ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτό που κάνει η Mercedes Benz για το Χαμόγελο του Παιδιού. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους”.

Στην κεντρική φωτό ο Φελντέϊν πρόλαβε και μπήκε πρώτος στη θέση του οδηγού. Γκιστ, γίνε καλά. Το final four σε χρειάζεται.

Photo: Mercedes / Δ. Θεοχάρης

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει