Η Mercedes-Benz A-Class στην Ελλάδα. Οι τιμές, τα specs

Post date:

Author:

Category:

Mercedes-Benz A-Class 2018

 

Ένα αυτοκίνητο που θα παίξει εξαιρετικά πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των premium hatchback έρχεται στην ελληνική αγορά. Αυτές είναι οι τιμές πώλησης των αρχικών εκδόσεων

Όπως ορίζει η πρόσκληση που λάβαμε, η προβλεπόμενη δημοσιογραφική παρουσίαση του αυτοκινήτου έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα, επαναστατική ως φαίνεται, Mercedes A-Class. 

 

Για την ώρα, η επίσημη ενημέρωση μιλά, μεταξύ άλλων, για το νέο διαδραστικό σύστημα τηλεματικής MBUX που δίνει νέα διάσταση στη εμπειρία του χρήστη και εντυπωσιάζει με τις επιπλέον λειτουργίες με συστήματα που προσφέρει και που μέχρι πρότινος εξόπλιζαν μεγαλύτερα μοντέλα στην γκάμα της Mercedes-Benz.

Ο ορισμός της «μοντέρνας πολυτέλειας» επαναπροσδιορίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου το «Avant-garde» ταμπλό οργάνων και ο μοντέρνος θάλαμος των επιβατών προσδίδουν μοναδικό στιλ.

Επιπλέον, στο ταμπλό ενσωματώνονται δύο οθόνες που ξεκινούν από μέγεθος 7 ιντσών (βασική έκδοση) και φτάνουν έως τις  10.25 ίντσες (26 cm) για να δημιουργήσουν ένα εντελώς αυτόνομο σύνολο ευρείας οθόνης.  

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργικότητα και την χρηστικότητα, αφού η νέα A-Class προσφέρει καλύτερη περιμετρική ορατότητα, αυξημένους χώρους στο ύψος των ώμων, των χεριών και του κεφαλιού και ο χώρος αποσκευών είναι σημαντικά μεγαλύτερος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. 

Αυτές είναι οι προδιαγραφές και οι τιμές των εκδόσεων που θα παρουσιαστούν αρχικά.

info/Photo: mercedes.gr

 

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει