Η ανοιχτή πολυτέλεια της Mercedes E-Class Cabriolet

Post date:

Author:

Category:

mercedes e-class cabriolet τιμές

 

Η Mercedes-Benz ολοκληρώνει την οικογένεια της E-Class με τη νέα E-Class Cabriolet που μαζί με τη μαλακή της οροφή άνοιξε και τη δυνατότητα παραγγελιών

Αυτό το ανοιχτό τετραθέσιο μοντέλο με τη μαλακή, υφασμάτινη οροφή συνδυάζει τον αρμονικό σχεδιασμό με την απόλυτη άνεση για τέσσερις επιβάτες ενώ ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα. Η νέα E-Class Cabriolet ξεκινά από €74.150.

Η νέα E-Class Cabriolet είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την προκάτοχό της. Τόσο ο οδηγός, όσο και οι συνεπιβάτες μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη άνεση σε μεγάλα ταξίδια χάρη στα τέσσερα υψηλής ποιότητας καθίσματα.

Κατά το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις δυνατούς και αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων –για πρώτη φορά– εκδόσεων με μόνιμη τετρακίνηση  4MATIC

κινητήρες βενζίνης περιλαμβάνουν τον δίλιτρο 4κύλινδρο με τους 182 ίππους (Ε 200), τον επίσης δίλιτρο 4κύλινδρο με τους 245 ίππους (Ε 300) και τον τρίλιτρο V6 με τους 333 (Ε 400 4Matic). 

Οι κινητήρες πετρελαίου περιλαμβάνουν τον δίλιτρο τετρακύλινδρο με τους 194 ίππους (Ε 220 d) και τον τρίλιτρο V6 με τους 258 ίππους (Ε 350 d 4Matic).

Τα τεχνολογικά highlights της νέας E-Class Cabriolet περιλαμβάνουν την σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, ένα Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει η E‑Class.

Η E‑Class Cabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, όπως η λιμουζίνα Ε‑Class. 

Υφασμάτινη, μαλακή οροφή κορυφαίας ποιότητας 

Η τελείως αυτόματη, ηχομονωτική υφασμάτινη, μαλακή οροφή διατίθεται στα χρώματα σκούρο καφέ, σκούρο μπλε, κόκκινο ή μαύρο. Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούν ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης όσον αφορά στη θερμοκρασία στο εσωτερίκό του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, το σύστημα AIRCAP με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRSCARF, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή. Με αυτόν τον τρόπο, το κάμπριο αυτό μοντέλο είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές. 

Info/Photo: Mercedes

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει