Τα λιοντάρια έχουν άγχος; Η θεραπεία της Mercedes S-Class (video)

Post date:

Author:

Category:

Σε λίγες ημέρες έχει ήδη ανακοινωθεί η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας Mercerdes S-Class. Αυτό είναι το χιουμοριστικό video που ετοίμασαν στη Στουτγάρδη

Το λιοντάρι. Στο ζωικό βασίλειο είναι αδιαμφισβήτητα στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Αλλά ακόμα και το ισχυρότερο ζώο τύπου ”alpha male” (δηλαδή, κυριαρχικό αρσενικό) έχει μια κακή μέρα, όπως προκύπει με χιούμορ στο video της νέας  S-Class.

Το video χρησιμεύει ως μια μεταφορά για το κυρίαρχο αρσενικό στον επιχειρηματικό κόσμο: το αφεντικό, για παράδειγμα, μιας επιτυχημένης start-up. Η μέρα του δεν είναι και η καλύτερη. Ξανά και ξανά μικρές ατυχίες προκαλούν τη διάθεσή του να χαλιέται συνεχώς. Και κάπου εκεί, η νέα S-Class έρχεται στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας. Εδώ, βιώνει αυτό που περιγράφει η Mercedes-Benz ως τεχνολογία αλλαγής της διάθεσης: το σύστημα ελέγχου άνεσης Energizing.

Ένα σύστημα που προσαρμόζει τη θερμοκρασία, το άρωμα, τη διάθεση φωτισμού, τα καθίσματα, τη μουσική και πολλά άλλα εξαρτήματα του αυτοκινήτου στις επιθυμίες του οδηγού βελτιώνοντας τη διάθεση. 

Photo: Mercrdes

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει